La CCMA i el Departament de Cultura obriran dues convocatòries de selecció de projectes audiovisuals per valor de 6 milions d'euros

Una primera crida tindrà una dotació de 4 milions d'euros per seleccionar projectes de continguts audiovisuals de grans formats d'entreteniment formats ficció, sèries documentals i altres formats d'entretenimentPròximament, es farà pública una segona convocatòria, per valor de 2 milions d'euros, destinada a llargmetratges cinematogràfics de ficció

Imagen del artículo La CCMA i el Departament de Cultura obriran dues convocatòries de selecció de projectes audiovisuals per valor de 6 milions d'euros


La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i el Departament de Cultura obren dues convocatòries de selecció de projectes audiovisuals. Avui mateix s'ha publicat la primera crida, que tindrà una dotació de 4 milions d'euros per seleccionar projectes de continguts audiovisuals de grans formats d'entreteniment formats ficció, sèries documentals i altres formats d'entreteniment per ser produïts en règim de producció associada i en règim de coproducció. I, pròximament, es farà pública una segona convocatòria, per valor de 2 milions d'euros, destinada a llargmetratges cinematogràfics de ficció.

Aquestes dues convocatòries de projectes s'emmarquen en la col·laboració entre el Departament de Cultura de la Generalitat i la CCMA, iniciada l'any 2020, per fomentar la creació de noves obres audiovisuals i cinematogràfiques catalanes amb l' objectiu de promoure la cultura i la llengua.

Les crides públiques fetes fins al moment, derivades d'aquesta col·laboració, han permès l'impuls d'un total de 52 projectes audiovisuals, tant de ficció i cinema com d'entreteniment i culturals, nous formats, infantils i documentals.

Ara, la CCMA i el Departament de Cultura obren dues convocatòries més per un valor de 6 milions d'euros per a projectes audiovisuals de diversos formats, que continuaran impulsant el sector audiovisual català,un sector estratègic per a la cultura i el foment del talent.

Avui mateix ja s'ha publicat la primera d'aquestes dues crides. La dotació d'aquesta convocatòria serà de 4 milions d'euros, destinats, d'una banda, a grans formats d'entreteniment (programes de plató i de gran format, adreçats al target familiar i per a la franja de prime time, per arribar als públics més amplis) i, de l'altra, a formats de ficció, sèries documentals i altres formats d'entreteniment. En l'àmbit de la ficció, la convocatòria s'adreça a comèdies de situació i sèries pensades per seduir el públic juvenil i infantil, amb una clara vocació transmèdia. Pel que fa a les sèries documentals, es busquen projectes de capitulació curta i temàtica d'interès públic, que permetin ampliar el catàleg per consumir a demanda, i amb la capacitat de generar esdeveniments en la programació lineal. Finalment, la convocatòria també està oberta a programes de concurs i entreteniment pensats per atreure nous públics.

Entre els projectes presentats es valorarà la innovació, l'originalitat pel que fa als formats i els continguts, la capacitat transmèdia, la interacció, gamificació i generació de comunitat, diversitat en el sentit més global, la representació territorial i el foment de la llengua catalana en les seves diferents varietats


Els projectes es podran presentar fins a les 14.00 hores del 21 de juliol de 2023.

Aquesta convocatòria es pot consultar al web de projectes de la CCMA.




"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11310 {"title":"La CCMA i el Departament de Cultura obriran dues convocatòries de selecció de projectes audiovisuals per valor de 6 milions d'euros","published_date":"2023-06-15","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/2ce2c628-3dac-4f4f-8ab1-20ded8dce6b4.webp","id":"11310"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-15/11310-ccma-departament-cultura-obriran-dues-convocatories-seleccio-projectes-audiovisuals-valor-6-milions-euros https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.