Darrera vetllada del cicle Sonora amb l'actuació de Ven'nus

Imagen del artículo Darrera vetllada del cicle Sonora amb l'actuació de Ven'nus

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Dissabte dia 17 a les 18:30h celebrem al Palau Robert el quart i darrer concert del cicle Sonora, una proposta de The Project en el marc del Guitar BCN que vol donar veu a les artistes joves del país. Ens acompanyarà, en aquesta ocasió, l'artista Ven'nus, l'alter ego musical de la jove vallesana Valèria N. Saurí.

Graduada en cinema a l'ESCAC, el juliol de 2020 decideix fer una passa endavant i explorar un nou univers, íntim i personal, on a través de la música troba llibertat absoluta per explicar la seva visió del món. Una música que també li va servir per escapar d'aquelles quatre parets que la tenien confinada, en un temps que aprofita per recuperar una gran quantitat de vídeos d'arxiu i muntar-los de nou amb les lletres i la música. D'aquesta col·lecció de cançons visuals neix el seu primer EP titulat 'El Naixement' (Halley Supernova, 2021) amb el que gira per nombrosos escenaris de tot Catalunya.

BOCATERROSA (Nous disc, febrer de 2023).

El disc de debut de Ven'nus ha estat precedit de tres senzills: "Nena" planta cara a l'odi i la intolerància en una cançó de caràcter introspectiu que aborda la identitat de gènere; "Xiuxiueig" ens mostra un vessant més trist i fosc. Una carta d'agraïment i felicitació mai enviada, unes paraules reprimides que ara es fan escoltar en forma de cançó; "D'estoc" és una cançó fresca que mostra la seva cara més melòdica i pop. Tres de les moltes cares d'una artista polièdrica i inclassificable.

El Palau Robert desitja contribuir a la difusió i promoció de la música popular catalana i cantada en català. Precedida per l'Ender30ck i prèvia a la 5ª edició del ClotildeFest, Sonora és una de les accions empreses en aquesta direcció.

En plena vigència de la campanya del Govern de la Generalitat Provem-ho en català i la presència de la popular Queta al Jardí, el Palau Robert convida al jovent de Barcelona i d'arreu del país a assistir als concerts de primavera i principis d'estiu proposats.

L' entrada al concert és lliure i gratuïta fins a completar l'aforament.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11308 {"title":"Darrera vetllada del cicle Sonora amb l'actuació de Ven'nus","published_date":"2023-06-15","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/5f06cba7-7221-4b20-8067-d4e52bae6372.webp","id":"11308"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-15/11308-darrera-vetllada-cicle-sonora-actuacio-ven-nus https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.