El president Aragonès fa una crida a donar sang: "Amb un gest molt senzill podem contribuir a garantir una vida"

Amb motiu del Dia Mundial del Donant de Sang

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha fet una crida a donar sang amb motiu del Dia Mundial del Donant de Sang. "Amb un gest molt senzill, amb molt poca estona, podem contribuir a què una persona quan ho necessiti tingui la sang que li ha de garantir la vida", ha remarcat.

Imagen del artículo El president Aragonès fa una crida a donar sang: Amb un gest molt senzill podem contribuir a garantir una vida

El cap de l'Executiu ha expressat el seu agraïment al Banc de Sant i Teixits i a "tots els professionals que hi col·laboren, els donants habituals i voluntaris que promouen la donació de sang per garantir que aquest recurs tan preuat el tinguem disponible per quan Catalunya i els seus ciutadans ho necessitin".

"És imprescindible que continuem aquestes campanyes que està portant a terme el Banc de Sang i Teixits arreu del territori de Catalunya", ha destacat Aragonès, qui s'ha congratulat que el 40% dels donants són joves.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11304 {"title":"El president Aragonès fa una crida a donar sang: \"Amb un gest molt senzill podem contribuir a garantir una vida\"","published_date":"2023-06-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/4d96be8d-f875-409f-a030-2f0991c76f42.webp","id":"11304"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-14/11304-president-aragones-fa-crida-donar-sang-gest-molt-senzill-podem-contribuir-garantir-vida https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.