Els Serveis Territorials de Cultura a les Terres de l'Ebre organitzen la primera edició de la Festa de la Música

Imagen del artículo Els Serveis Territorials de Cultura a les Terres de l'Ebre organitzen la primera edició de la Festa de la Música

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El proper 21 de juny s'oferirà un concert a la plaça de l'Absis de Tortosa amb Alba Casaramona i Joan Berenguer

Els Serveis Territorials del Departament de Cultura a les Terres de l'Ebre organitzen per primer cop el proper dimecres, 21 de juny, la Festa de la Música, amb un concert a càrrec d'Alba Casaramona i Joan Berenguer que tindrà lloc a partir de les 20.30h, a la plaça de l'Absis de la Catedral de Tortosa.


El duet barceloní oferirà un repertori de deu temes que inclou cançons de treball o de guerra, romanços i altres tonades que condensen la força atàvica de la memòria oral i que són una font d'inspiració quasi infinita. Cançons en què hi ressona el record, l'herència, el paisatge, la poesia, la fúria i la tendresa; i que el duet porta al present amb una mirada pròpia. S'acompanya cada tema d'una breu explicació històrica per contextualitzar-lo i fer-lo valer, amb les il·lustracions en directe de Joan Casaramona. Una experiència en què la música, la paraula i la imatge es donen la mà i fan partícips els espectadors del vertigen del procés creatiu i del fascinant llegat sonor dels nostres avantpassats.


Alba Casaramona, veu principal i percussió, ha participat en nombrosos projectes musicals com a pianista, cantant i corista, tot actuant en escenaris com el Palau de la Música, el Teatre Apolo o la Sala Luz de Gas. Joan Berenguer, teclats, guitarra, veu i arranjaments, porta tocant i cantant des dels 13 anys, tant en solitari com acompanyant cantants i grups com Rafa Pons, Dani Flaco, Luis Remiro, Marwan, Rojas i Almadrava, i tocant per Europa i Japó. Joan Casaramona, il·lustracions en directe, ha treballat com a il·lustrador i també com a dibuixant per a animació a l'estudi de Juanjo Sáez, des del qual ha participat en sèries com Arròs covat i Heavies tendres.


Juntament amb la cantant Magalí Saré i la Companyia Minimíssima, van actuar a la Fira Mediterrània de Manresa com a finalistes de la dotzena edició del concurs Sons, convocat per la Fira Mediterrània de Manresa, el Centre Artesà Tradicionàrius i el Grup Enderrock, amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.



14 juny 2023

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11296 {"title":"Els Serveis Territorials de Cultura a les Terres de l'Ebre organitzen la primera edició de la Festa de la Música","published_date":"2023-06-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/dc41d9fd-5804-4b95-a42f-06671a9218cf.webp","id":"11296"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-14/11296-serveis-territorials-cultura-terres-ebre-organitzen-primera-edicio-festa-musica https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.