45.000 persones han somiat la ciutat al Palau Robert!

Imagen del artículo 45.000 persones han somiat la ciutat  al Palau Robert!

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Diumenge passat es va clausurar l'exposició Somia la ciutat a Palau Robert amb la celebració del FestivalCiutats somiades, a banda dels tallers realitzats anteriorment, tot plegat un marc ideal des del qual especialistes i ciutadania han contribuït al debat d'idees al voltant de la ciutat del futur.

L'exposició, una iniciativa la Direcció General de Difusió comissariada per l'arquitecte Roger Subirà, ha atret l'atenció de 44.401visitants, amb una mitjana de més de 500 visites diàries, que en dies determinats van ser més de 1.000 o fins i tot vorejar les 2.000.

Tots els projectes, mostrats com a imatges, vídeos o maquetes, estaven vinculats a idees molt simples, afirmacions o preguntes fàcilment intel·ligibles per a un públic no tècnic. En el seu conjunt, aquest collage d'imatges i idees oferiaun imaginari de futurs possibles que permetien als visitants tornar a connectar amb visions radicalment optimistes del futur de les nostres ciutats. Comptava amb instal·lacions de l'IAAC (Institut Català d'Arquitectura Avançada, dirigit per Daniel Ibáñez), TAKK arquitectes i el disseny expositiu d'Isern Serra. També amb l'assessorament de Fernando Marzá (comissari de l'ala contemporània de la Cité de l'Architecture et du Patrimoine, París) i de l'equip d'innovació de l'Institut Català del Sòl (INCASOL).

Completaven la mostra projectes i aportacions d'una trentena llarga de despatxos locals i internacionals i diverses empreses que mostraven prototips de disseny industrial, reunint el treball d'equips catalans, ja sigui al nostre país o a l'estranger, amb els dels millors estudis internacionals.

La directora general de Difusió, Eva Pomares, ha destacat "l'èxit espectacular de l'exposició, que ha contribuït així a la divulgació de l'arquitectura urbana des d'una perspectiva rigorosa alhora que innovadora, entenedora i propositiva".


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11289 {"title":"45.000 persones han somiat la ciutat al Palau Robert!","published_date":"2023-06-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/eebf2511-3bf6-44a6-a6b5-8aa4f465b5a1.webp","id":"11289"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-14/11289-45-000-persones-han-somiat-ciutat-palau-robert https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.