Ferrocarrils reforça el servei de trens a la línia Llobregat-Anoia amb motiu del Sónar

FGC connecta les estacions de Plaça Espanya i Europa | Fira en sis minuts durant la celebració del festivalS'incorporen trens especials per garantir la mobilitat i la fluïdesa en l'accés a l'esdeveniment

Imagen del artículo Ferrocarrils reforça el servei de trens a la línia Llobregat-Anoia amb motiu del Sónar


Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reforçarà aquest divendres i dissabte, a la nit, i dissabte i diumenge, al matí, el servei de trens de la línia Llobregat-Anoia amb motiu del Sónar 2023, que se celebrarà als recintes de Fira Montjuïc i Fira Gran Via del 15 al 17 de juny.

Les estacions d'FGC de Plaça Espanya i Europa | Fira uneixen els dos punts neuràlgics del festival en només sis minuts de trajecte i tres estacions i convertiran la línia Llobregat-Anoia en la via més directa per connectar els dos recintes: Fira Montjuïc, on tindrà lloc el Sónar de Dia; i Fira Gran Via, on se celebrarà el Sónar de Nit.

Per facilitar el desplaçament en transport públic del públic assistent, Ferrocarrils afegirà circulacions especials tant de la línia L8 (Molí Nou) com de la línia S8 (Martorell Enllaç). Així mateix, FGC reforçarà algunes circulacions amb trens de 6 cotxes, per tal d'incrementar l'oferta de places davant l'augment de demanda previst.

Les persones usuàries d'FGC podran seguir la informació actualitzada del servei a través del perfil de Twitter @FGC.


El transport públic, l'opció més eficient i sostenible

Ferrocarrils recomana l'ús del transport públic per als desplaçaments que generen esdeveniments com el Sónar, aquesta setmana, i evitar moure's en vehicle privat. D'aquesta manera, el dispositiu de reforç contribueix a la lluita contra el canvi climàtic i a la millora de la qualitat de l'aire. L'ús del transport públic és una eina eficaç per impulsar la mobilitat sostenible i apostar per uns desplaçaments més eficients, segurs, tranquils i saludables, amb un consum d'energia i un nivell d'emissions per persona molt més reduït.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11286 {"title":"Ferrocarrils reforça el servei de trens a la línia Llobregat-Anoia amb motiu del Sónar","published_date":"2023-06-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/a0f55802-b84e-4503-8bfd-209eb8cc5e5f.webp","id":"11286"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-14/11286-ferrocarrils-reforca-servei-trens-linia-llobregat-anoia-motiu-sonar https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.