El Departament d'Acció Climàtica i les Agrupacions de Defensa Forestal signen un programa de treball conjunt en matèria de prevenció d'incendis

Imagen del artículo El Departament d'Acció Climàtica  i les Agrupacions de Defensa Forestal signen un programa de treball conjunt en matèria de prevenció d'incendis

El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i el Secretariat de les Federacions i Agrupacions de Defensa Forestal de Catalunya han signat aquest matí un programa de treball comú que permeti enfortir les ADF de Catalunya.

Concretament les tasques que es reforcen estan relacionades amb la prevenció d'incendis forestals fora de temporada d'incendis, de vigilància durant els període de risc d'incendis forestals i tasques primerenques d'intervenció i extinció en cas d'incendi forestal.

L'acord valora positivament les actuacions realitzades al llarg dels darrers anys entre el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i el Secretariat d'ADFs i es confirma la voluntat de seguir treballant en aquesta línia.

Entre les actuacions que s'han posat en valor destaquen l'ampliació de les dotacions econòmiques d'ajuts per realitzar actuacions de prevenció d'incendis i el manteniment de les ADFs així com la millora de la coordinació amb el Grup Especial de Prevenció i intervenció Forestal (GEPIF) i la creació d'un punt de control compartit. També la creació l'any passat d'una línia de compensació econòmica per a la realització de treballs de neteja perimetrals als camps de conreu com a mesura de prevenció i suport en tasques d'extinció amb maquinaria pesada.

Imagen del artículo El Departament d'Acció Climàtica  i les Agrupacions de Defensa Forestal signen un programa de treball conjunt en matèria de prevenció d'incendis

El Departament s'ha compromès a avançar amb del Decret de les ADFs, que inclourà, tal com estava previst, la creació d'un grup motor i la realització d'un procés participatiu que s'iniciarà a partir del mes de setembre. També es treballarà en unes noves bases d'ajuts per l'adquisició de vehicles i material per renovar el parc mòbil actual.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11264 {"title":"El Departament d'Acció Climàtica i les Agrupacions de Defensa Forestal signen un programa de treball conjunt en matèria de prevenció d'incendis","published_date":"2023-06-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/92be5065-ab8e-46a3-b354-92795e1b557a.webp","id":"11264"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-12/11264-departament-accio-climatica-agrupacions-defensa-forestal-signen-programa-treball-conjunt-materia-prevencio-incendis https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.