El Govern obre avui el termini per votar a les 4 empreses finalistes al Reconeixement del Dia de l'Empresa

Imagen del artículo El Govern obre avui el termini per votar a les 4 empreses finalistes al Reconeixement del Dia de l'Empresa

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

La ciutadania podrà votar fins el 23 de juny en aquest enllaç http://diaempresa.catLes 4 candidates són: Alier S.A en la categoria de Medi Ambient; Fruits de Ponent S.C.C LTDA en la Social; KMO Energy S.L en Governança: i Miguel Torres S.A en Talent

El Departament d'Empresa i Treball ha obert avui el termini per votar a les 4 candidatures finalistes al Reconeixement del Dia de l'Empresa - Empreses del Futur Present 2023. La ciutadania podrà votar i triar l'empresa mereixedora del reconeixent fins el 23 de juny en aquest enllaç http://diaempresa.cat .

Aquesta iniciativa s'emmarca en la celebració del Dia Nacional de l'Empresa, que té lloc el 27 de juny, amb l'objectiu de reivindicar la tasca de les empreses que aporten valor compartit (econòmic, social i mediambiental) vinculat a aspectes com la gestió del talent, el consum responsable o l'aprovisionament local, entre altres.

Inicialment es van presentar 55 candidatures i d'aquestes s'han seleccionat 4 finalistes en les categories de Medi Ambient, Social, Governança i Talent.

Les 4 candidates al reconeixement són:

Alier S.A (Segrià) en la categoria de Medi Ambient: Fabricació paper 100% reciclat i reciclable. Transformar residus en recursos valuosos.

Fruits de Ponent S.C.C LTDA (Segrià) en la categoria Social: Cooperativa de segon grau que produeix i comercialitza fruita de llavor i de pinyol, fruita seca, cereals i oli d'oliva verge extra.

KMO Energy S.L (Vallès Occidental) en la categoria de Governança: Fer realitat la transició energètica amb generació d'energia local km0, amb participació ciutadana per afavorir el desenvolupament territorial.

Miguel Torres S.A (Alt Penedès) en la categoria de Talent: Un total de 1.800 hectàrees de vinyes pròpies, rellevants per la seva diversitat, 10 cellers entre Espanya i Xile, produeixen una amplia gamma de vins i licors.

L'empresa guanyadora s'anunciarà i rebrà el reconeixement en un acte el dia 26 de juny al Palau de la Música amb la presència del president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia.


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

Twitter | @empresacat | @treballcat

Youtube | Empresa | Treball



"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11248 {"title":"El Govern obre avui el termini per votar a les 4 empreses finalistes al Reconeixement del Dia de l'Empresa","published_date":"2023-06-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/9fdb1d29-e3b0-4af4-ba74-fc9f0d5e87fe.webp","id":"11248"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-12/11248-govern-obre-termini-votar-4-empreses-finalistes-reconeixement-dia-empresa https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.