Els estudiants s'han examinat avui a la PAU de la matèria comuna d'Història i després ho fan de la resta de matèries de modalitat

Imagen del artículo Els estudiants s'han examinat avui a la PAU de la matèria comuna d'Història i després ho fan de la resta de matèries de modalitat

En el segon dia d'exàmens, els estudiants matriculats a la fase general de la prova d'accés a la universitat (PAU) s'han examinat aquest matí d'una de les quatre matèries comunes: Història.

A la prova d'Història han hagut d'escollir dos exercicis dels quatre que es proposaven. En el primer havien de contextualitzar una fotografia publicada al diari La Vanguardia el 17 d'abril del 1931. En el segon, els estudiants havien d'analitzar un discurs de Ramón Serrano Suñer, ministre d'Afers Exteriors, del 24 de juny del 1941. En la tercera opció havien de comentar un article d'Alejandro Lerroux publicat al diari La Rebeldía el 1906. I en la quarta possibilitat calia comentar una fotografia de Carlos Pérez de Rozas feta a Barcelona el 28 d'agost del 1936. En tots els casos, els estudiants havien de contextualitzar històricament els documents i respondre les preguntes plantejades relatives al seu contingut.

Després, els estudiants s'examinen de les matèries de modalitat corresponents a Dibuix artístic, Llatí, i Matemàtiques. A la tarda, continuaran amb més exàmens de modalitat: Dibuix tècnic, Història de l'art, Història de la Filosofia, Literatura castellana, i Química.

Els exàmens i els criteris de correcció en format PDF estan disponibles, a mesura que van finalitzant les proves, a la web d'inici de Canal Universitats.

Demà, tercer i últim dia de la PAU, els estudiants s'examinaran al matí de la darrera matèria comuna, Llengua Catalana i Literatura. En el següent enllaç podeu consultar l'horari de les proves.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11197 {"title":"Els estudiants s'han examinat avui a la PAU de la matèria comuna d'Història i després ho fan de la resta de matèries de modalitat","published_date":"2023-06-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/9140b5cb-fd1d-464f-a0da-79c42bcb1428.webp","id":"11197"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-08/11197-estudiants-han-examinat-pau-materia-comuna-historia-despres-ho-fan-resta-materies-modalitat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.