Territori licita les obres d'instal·lació de pantalles per a reduir l'impacte sonor a la C-17 a Granollers i Canovelles

Imagen del artículo Territori licita les obres d'instal·lació de pantalles per a reduir l'impacte sonor a la C-17 a Granollers i Canovelles


  1. Els treballs compten amb un pressupost previst d'1,7 MEUR


  1. L'actuació abasta els nuclis de Cal Pastor i de Can Duran

El Departament de Territori ha licitat les obres d'instal·lació de pantalles acústiques als laterals de la carretera C-17, als nuclis de Cal Pastor(Granollers) i Can Duran(Canovelles), per un import d'1,7 MEUR. Es preveu que les obres comencin a finals d'any i tinguin un termini d'execució de quatre mesos. Aquesta actuació permetrà reduir l'impacte sonor produït pel trànsit en diversos habitatges existents a la zona.


Els treballs consistiran principalment en:

Àmbit de Cal Pastor: A l'entorn del quilòmetre 21 delaC-17, el projecte preveu disposar pantalles acústiques en el marge de la calçada sentit Barcelona, al costat del voral, protegides per unes noves barreres de seguretat. La longitud total de l'apantallament serà de 215 metres, repartit en tres trams i l'altura de cada pantalla, serà de 2, 3 o 4 metres segons el tram.

Àmbit de Can Duran: A l'entorn del quilòmetre 22,5, s'instal·laran 515 metres de pantalles de 3 metres d'alçada, entre els dos sentits de la carretera. Seran de dos tipus: unes s'instal·laran al costat del voral, entre el tronc i els ramals d'incorporació i sortida; les altres, es col·locaran sobre els murs de l'enllaç amb la C-352.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11167 {"title":"Territori licita les obres d'instal·lació de pantalles per a reduir l'impacte sonor a la C-17 a Granollers i Canovelles","published_date":"2023-06-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/ef366472-e7e6-46c9-a42e-4f23ffd26edc.webp","id":"11167"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-07/11167-territori-licita-obres-instal-lacio-pantalles-reduir-impacte-sonor-c-17-granollers-canovelles https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.