President Aragonès: "Hem d'avançar en la reindustrialització amb ambició, innovació i compromís amb el medi ambient"

El cap de l'Executiu ha inaugurat a Tarragona la nova planta de clor de Covestro, que ha suposat una inversió d'uns 200 milions d'euros

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha posat de relleu aquesta tarda la importància de la indústria per al país i ha assegurat que "hem d'anar avançant en la reindustrialització de Catalunya amb ambició, amb innovació i amb un treball inequívoc de compromís amb la sostenibilitat i amb el medi ambient". "Així és com aconseguirem que Catalunya torni a ser de nou una de les economies més industrialitzades d'Europa", ha reblat.

Imagen del artículo President Aragonès: Hem d'avançar en la reindustrialització amb ambició, innovació i compromís amb el medi ambient

El cap de l'Executiu ha pronunciat aquestes paraules durant la inauguració de la nova planta de producció de clor de Covestro a Tarragona, un projecte que ha suposat una inversió d'aproximadament 200 milions d'euros i la creació de 50 nous llocs de treball. Covestro és un dels principals fabricants mundials de materials polimèrics d'alta qualitat i els seus components.

Pere Aragonès ha mostrat el seu agraïment i satisfacció per "aquesta nova aposta de Covestro per Catalunya". I ha recordat que aquesta empresa, al llarg dels anys, "ha mostrat un clar compromís amb el nostre país, amb quatre centres arreu de Catalunya, que donen feina a mig miler de treballadores i treballadors". "Teniu el Govern al vostre costat en aquest camí de generació de prosperitat compartida", ha assenyalat.

Imagen del artículo President Aragonès: Hem d'avançar en la reindustrialització amb ambició, innovació i compromís amb el medi ambient

La posada en marxa d'aquesta nova planta permetrà a Tarragona disposar d'un subministrament eficient, independent i permanent de clor i sosa càustica, dos elements indispensables per a la indústria química, a més de ser una matèria primera clau per a molts altres sectors estratègics. Aquest projecte de creixement de Covestro a Tarragona ha comptat amb el suport d'ACCIÓ, l'agència per a la competitivitat de l'empresa del Departament d'Empresa i Treball.

En l'acte també ha intervingut la CCO global de Covestro, Sucheta Govil, Chief Commercial Officer de Covestro, i el director general de la companyia a l'estat, Andrea Firenze. Han acompanyat el president Aragonès el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Àngel Xifré, i el secretari d'Empresa i Competitivitat i conseller delegat d'ACCIÓ, Albert Castellanos.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11158 {"title":"President Aragonès: \"Hem d'avançar en la reindustrialització amb ambició, innovació i compromís amb el medi ambient\"","published_date":"2023-06-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/d23cec0e-406c-4580-9ceb-c313d2c49bcc.webp","id":"11158"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-06/11158-president-aragones-hem-avancar-reindustrialitzacio-ambicio-innovacio-compromis-medi-ambient https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.