Els Mossos d'Esquadra detenen una persona presumptament relacionada amb la mort violenta del seu pare a Sant Adrià de Besòs

Imagen del artículo Els Mossos d'Esquadra detenen una persona presumptament relacionada amb la mort violenta del seu pare a Sant Adrià de Besòs

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Nord han detingut una dona de 32 anys presumptament relacionada amb la mort violenta del seu pare a l'interior del domicili on convivien a Sant Adrià de Besòs (Barcelonès).

Els fets han succeït a tres quarts de tres de la matinada d'avui quan els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís per adreçar-se a una casa de la localitat, on presumptament hi hauria una persona ferida. Els agents de seguretat ciutadana s'han adreçat al lloc dels fets i han localitzat el cos sense vida d'un home de 67 anys.

Al mateix lloc dels fets s'hi trobava la filla del finat, i d'acord amb els als indicis que disposaven, agents d'USC Sant Adrià de Besòs, l'han detingut.

Els agents han preservat la zona fins a l'arribada dels investigadors i han activat la comitiva judicial i el metge forense, que ha certificat la mort.

La DIC ha obert una investigació per esclarir els fets.


Oficina de Comunicació

Barcelona, 6 de juny de 2023

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11138 {"title":"Els Mossos d'Esquadra detenen una persona presumptament relacionada amb la mort violenta del seu pare a Sant Adrià de Besòs","published_date":"2023-06-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/b5578d35-acc7-4e4b-ab11-b13988d3c4fa.webp","id":"11138"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-06/11138-mossos-esquadra-detenen-persona-presumptament-relacionada-mort-violenta-seu-pare-sant-adria-besos https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.