L'Agència Catalana de Turisme promociona activitats familiars a la costa catalana amb el canal infantil SX3

Imagen del artículo L'Agència Catalana de Turisme promociona activitats familiars a la costa catalana amb el canal infantil SX3

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Avui s'estrena "Al mar!" un projecte transmèdia presentat per l'ambaixadora europea del Pacte Climàtic, Carlota Bruna, al voltant de les activitats nàutiques i familiars de la costa catalana que inclou consells relacionats amb la sostenibilitatAquestes propostes són fruit d'un acord de col·laboració entre l'ACT i el canal infantil de la televisió pública El turisme nàutic és estratègic per Catalunya perquè permet desestacionalitzar la temporada, desconcentrar zones no tant desenvolupades i incrementar la despesa al territori

La jove i coneguda activista en defensa del medi ambient i els animals, i ambaixadora del Pacte Climàtic de la Unió Europea, Carlota Bruna, presenta, a partir d'avui, el programa "Al mar!", la nova proposta del SX3 centrada en el mar i el litoral català que aposta per la descoberta del territori, les activitats en família i els valors de la sostenibilitat.

Aquesta iniciativa és fruit d'un acord de col·laboració entre el canal infantil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i l'Agència Catalana de Turisme, del Departament d'Empresa i Treball, en què també participen el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i la Diputació de Barcelona.

La col·laboració entre el SX3 i l'Agència Catalana de Turisme es va estrenar aquesta primavera amb les noves aventures de "Lara i Kali", que des del passat mes d'abril està emetent la seva segona temporada acompanyada d'un munt de propostes a les plataformes digitals del canal infantil per fer activitats en família a la natura d'arreu del territori.

Conèixer les propostes nàutiques i esportives a Catalunya amb la Carlota Bruna

Des d'avui, Dia del Medi Ambient, i fins a l'octubre, s'emetran setmanalment en diferents horaris els vint capítols d'"Al mar!". Cadascun està centrat en una activitat nàutica, com la vela, el surf, el caiac o el rem, i es desenvolupen en diverses localitzacions costaneres d'arreu del país, on la presentadora coneixerà joves practicants, alguns coneguts i d'altres anònims.

"Al mar" anirà acompanyat d'un munt de noves activitats en família per fer arreu del territori, moltes d'elles gratuïtes amb el carnet del SX3, i convidarà a participar en concursos a SX3.cat, en què es podran guanyar caps de setmana que inclouen nits d'hotel i experiències exclusives a la Costa Brava, la Costa Daurada, la Costa de Barcelona i les Terres de l'Ebre.

A més, amb l'estrena de cada capítol, es publicaran a les plataformes digitals del SX3 consells de sostenibilitat i moments inèdits del programa amb escenes divertides. A l'Instagram i el TikTok del SX3, la Carlota Bruna explicarà, per exemple, què es pot fer si es troben nius de tortugues a la platja o bé iniciatives al voltant de la recollida de plàstics al mar. A les peces de navegació i de caire familiar, hi haurà consells sobre com es pot entrar en un caiac sense bolcar i com navegar en un veler sense marejar-se. El projecte oferirà també recomanacions digitals per tal que les famílies gaudeixin de la costa catalana.

Turisme familiar i esportiu: segments estratègics de les destinació catalana

El turisme familiar i esportiu són segments estratègics en la promoció turística de la destinació catalana. Per aquesta raó, des de l'Agència Catalana de Turisme es treballa per fomentar l'oferta turística familiar i esportiva, i posar en valor Catalunya com una destinació idònia per gaudir de vacances en família durant tot l'any o realitzar estades esportives, sigui de manera individual o en equip.

Les marques d'especialització en aquest tipus de turisme formen part del pla de treball de Turisme de la Generalitat per segmentar la promoció dels municipis catalans, ajudant-los a visibilitzar la seva oferta turística de qualitat i especialitzada en satisfer les necessitats de tots aquells que viatgen amb criatures petites o que volen practicar diferents modalitats esportives.

Actualment, a Catalunya hi ha 27 destinacions certificades dins el programa familiar amb uns 500 afiliats. La certificació Platja en Família compta amb 19 destinacions: Blanes, Calonge-Sant Antoni, Castell-Platja d'Aro, Lloret de Mar, Roses, Sant Feliu de Guíxols, Sant Pere Pescador i Torroella de Montgrí-L'Estartit, a la Costa Brava; Calella, Castelldefels, Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Santa Susanna i Vilanova i la Geltrú, a Costa Barcelona; i Calafell, Cambrils, el Vendrell, Salou i Vila-Seca/La Pineda Platja, a la Costa Daurada. I la certificació Natura i Muntanya en Família compta amb 8 destinacions: Muntanyes de Prades, Berga, les Valls d'Àneu, la Vall de Boí, la Vall d'en Bas-Les Preses, els Ports, la Vall de Camprodon i Pirineus-Noguera Pallaresa. A més, hi ha 19 equipaments familiars i agències de viatges certificades i especialitzades en aquest segment.

D'altra banda, el 2003, l'Agència Catalana de Turisme va crear la seva Marca de Turisme Esportiu, una distinció que s'atorga als municipis, equipaments i empreses especialitzades que compleixen els estàndards de qualitat en les diferents disciplines esportives i els reconeix l'excel·lència en els recursos i els serveis per a realitzar la pràctica esportiva o gaudir d'esdeveniments i campionats a esportistes d'elit, professionals i fans dels grans esdeveniments esportius.


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

  1. Twitter: @turismecat
  2. Youtube: https://www.youtube.com/turismecat

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11134 {"title":"L'Agència Catalana de Turisme promociona activitats familiars a la costa catalana amb el canal infantil SX3","published_date":"2023-06-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/d604ddfc-8a95-48cf-8bb0-cecc7fcb8cb1.webp","id":"11134"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-05/11134-agencia-catalana-turisme-promociona-activitats-familiars-costa-catalana-canal-infantil-sx3 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.