President Aragonès: "Treballeu des de fa temps amb els millors valors de l'esport per aconseguir fites que mai ningú havia pensat que es podien assolir"

El cap de l'Executiu ha rebut al Palau de la Generalitat el primer equip del FC Barcelona femení, després de proclamar-se ahir campiones d'Europa

Imagen del artículo President Aragonès: Treballeu des de fa temps amb els millors valors de l'esport per aconseguir fites que mai ningú havia pensat que es podien assolir

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha rebut aquesta tarda al Palau les jugadores i l'equip tècnic del FC Barcelona femení, després que ahir es proclamessin campiones de la UEFA Women's Champions League al derrotar el Wolfsburg a la final que es va celebrar a Eindhoven.

Acompanyat també pel president del Barça, Joan Laporta, i la resta de membres de l'equip tècnic i de la junta directiva, el cap de l'Executiu ha dit a l'equip que "amb talent, capacitat de treball en equip i esforç individual i col·lectiu" han esdevingut "referents per a moltíssimes nenes que, gràcies a vosaltres ara veuen un camí per poder ser protagonistes en l'àmbit de l'esport". Uns valors que també són exemple "per a tota la societat".

La "gran gesta" aconseguida ahir, ha dit Aragonès, "no és una excepció". "Porteu des de fa molt de temps treballant amb els millors valors de l'esport per aconseguir fites que mai ningú abans havia pensat que es podien aconseguir", ha apuntat.

Imagen del artículo President Aragonès: Treballeu des de fa temps amb els millors valors de l'esport per aconseguir fites que mai ningú havia pensat que es podien assolir

El cap de l'Executiu, que va presenciar en directe la final a Eindhoven contra el conjunt alemany, ha subratllat "la remuntada" que van aconseguir les blaugranes i que va fer "emocionar a tothom". Una victòria que és fruit "del treball i l'esforç de fa molt de temps, de l'acumulació d'èxits i també de l'aprenentatge quan les coses no acaben de funcionar com voldríem i, sobretot, del tornar-se a aixecar".

Després de la recepció a la Generalitat, i abans de ser rebudes també a l'Ajuntament de Barcelona, les jugadoreshan sortit al balcó del Palau per celebrar el títol amb els seguidors i seguidores que s'han congregat a la Plaça Sant Jaume.

A la recepció també hi ha assistit la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i la secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11132 {"title":"President Aragonès: \"Treballeu des de fa temps amb els millors valors de l'esport per aconseguir fites que mai ningú havia pensat que es podien assolir\"","published_date":"2023-06-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/01e52deb-a4b2-4cd5-9bd9-832e21867fa5.webp","id":"11132"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-04/11132-president-aragones-treballeu-des-fa-temps-millors-valors-esport-aconseguir-fites-mai-ningu-havia-pensat-podien-assolir https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.