Consumcat: nova marca de l'Agència Catalana del Consum a les xarxes socials

Imagen del artículo Consumcat: nova marca de l'Agència Catalana del Consum a les xarxes socials

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

L'Agència estrena nova identitat visual per unificar i fer més identificable el seu material informatiu a Instagram, Twitter, Facebook, YouTube i Linkedin

Una de les funcions de l'Agència Catalana del Consum és informar i assessorar la ciutadania sobre els seus drets i obligacions com a consumidor o consumidora, així com la manera d'exercir-los. Al mateix temps, també s'adreça a les empreses i professionals que comercialitzen béns i serveis a Catalunya, perquè coneguin les seves obligacions envers les persones consumidores.

En els darrers anys, les xarxes socials han esdevingut per a les administracions públiques un canal de comunicació essencial per a apropar-se a la ciutadania. L'Agència va obrir els primers comptes a xarxes l'any 2010 i, ara, per tal d'unificar i fer més identificable tot el material amb informació de servei sobre consum que es comparteix a les xarxes socials @consumcat, estrena una nova identitat visual sota la marca Consumcat.

Aquesta nova imatge, accessible i adaptada a totes les plataformes, es basa en un codi d'iconografies que varien segons la temàtica i fan fàcilment identificable que es tracta d'informació oficial de l'Agència Catalana del Consum.

Busca Consumcat a Instagram, Twitter, Facebook, YouTube i Linkedin.

Ficheros adjuntos

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11118 {"title":"Consumcat: nova marca de l'Agència Catalana del Consum a les xarxes socials","published_date":"2023-06-02","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/Consumcat.png_1684406579.webp","id":"11118"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-02/11118-consumcat-nova-marca-agencia-catalana-consum-xarxes-socials https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.