El termini per sol·licitar els ajuts del Programa per actuacions d'eficiència energètica en PIME i gran empresa del sector industrial es prorroga fins el 30 de juny del 2024

Imagen del artículo El termini per sol·licitar els ajuts del Programa per actuacions d'eficiència energètica en PIME i gran empresa del sector industrial es prorroga fins el 30 de juny del 2024

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El termini per sol·licitar els ajuts del Programa per actuacions d'eficiència energètica en PIME i gran empresa del sector industrial s'ha prorrogat fins al 30 de juny de l'any 2024. Aquesta línia d'ajuts està vigent des del 2019, any en què es va publicar la convocatòria amb un pressupost inicial de 49 milions d'euros. Aquest pressupost es va ampliar l'any 2021 amb 35 milions d'euros i el 2023 amb 25 milions d'euros. Actualment, encara té pressupost disponible i existeix la possibilitat d'una nova ampliació de la dotació de 44 milions d'euros més.

La línia d'ajuts té com a destinatàries tant les grans indústries com les petites i mitjanes empreses, i s'orienten a incentivar dues tipologies d'actuacions. Per un costat, s'hi  poden acollir aquelles actuacions destinades a millorar els processos industrials -ja sigui mitjançant la renovació de maquinària per altra de nova més eficient o a través de la transformació del procés productiu- amb una inversió mínima de 75.000 euros. Per l'altre, també s'hi poden acollir aquelles empreses que apliquin sistemes de gestió energètica a les seves instal·lacions o als seus processos productius, amb una inversió mínima de 30.000 euros. L'import màxim d'ajuts per projectes és de 8 milions d'euros en una mateixa ubicació industrial.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11108 {"title":"El termini per sol·licitar els ajuts del Programa per actuacions d'eficiència energètica en PIME i gran empresa del sector industrial es prorroga fins el 30 de juny del 2024","published_date":"2023-06-02","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/imatge-ajuts-industria.png_1175269837.webp","id":"11108"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-02/11108-termini-sol-licitar-ajuts-programa-actuacions-eficiencia-energetica-pime-gran-empresa-sector-industrial-prorroga-fins-30-juny-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.