L'ICAEN participa en el 7è Congrés Internacional sobre economia de l'energia i polítiques energètiques

Imagen del artículo L'ICAEN participa en el 7è Congrés Internacional sobre economia de l'energia i polítiques energètiques

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

L'Institut Català d'Energia (ICAEN) ha pres part en el 7è Congrés Internacional sobre economia de l'energia i polítiques energètiques, organitzat per ICEEEP (International Conference on Energy Economics and Energy Policiy), que s'ha celebrat a Barcelona els dies 27 i 28 d'abril. L'esdeveniment és un punt de trobada on empreses, universitats i centres de recerca d'arreu del món presenten els seus avenços en l'àmbit de la recerca en energia neta.

La participació de l'ICAEN ha consistit en la presentació, conjuntament amb l'International Centre for Numerical Methods in Engineering (CIMNE), dels primers resultats del projecte ePLANET. La iniciativa, que s'engloba dins del projecte europeu HORITZO, se centra en el desenvolupament d'una plataforma digital i d'un model i procediment de 'governança de clustering', amb la finalitat d'accelerar el desplegament i implementació de projectes de transició energètica que ens permetin assolir els objectius de l'UE pel 2030 i 2050. La presentació realitzada conjuntament per l'ICAEN i CIMNE ha estat seleccionada com la millor presentació d'aquest congrés internacional.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11104 {"title":"L'ICAEN participa en el 7è Congrés Internacional sobre economia de l'energia i polítiques energètiques","published_date":"2023-06-01","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/imatge-projecte-internacional.jpg_1687919359.webp","id":"11104"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-01/11104-icaen-participa-7e-congres-internacional-economia-energia-politiques-energetiques https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.