Ja es poden demanar entrades a Carnet Jove per als concerts del ClotildeFest 2023

Imagen del artículo Ja es poden demanar entrades a Carnet Jove per als concerts del ClotildeFest 2023

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El ClotildeFest 2023, organitzat per Palau Robert amb la col·laboració de Carnet Jove i de diverses emissores musicals -Flaixbac, Europa FM, Els40 i RAC105--, arriba amb un cartell espectacular! Triquell i Els Catarres (21 de juny), Roger Padrós, Edu Esteve i DJ Bulma Beat (28 de juny), Figa Flawas i The Tyets (5 de juliol), i Mariona Escoda i Porto Bello (12 de juliol) són elsquatre concerts gratuïts proposats per gaudir, en bona companyia i a la fresca, de la primavera i els primers dies d'estiu.

Fins al dia 5 de juny, els/les posseïdors/es del Carnet Jove poden demanar les seves entrades mitjançant el web https://www.carnetjove.cat/ca/propostes/clotilde-fest-2023. Hi ha 150 entrades dobles disponibles per a cada concert!

A partir d'aleshores, les emissores col·laboradores posaran a disposició dels seus oients fins a 300 entrades dobles més per a cada concert, segons aquest calendari:

Flaixbac, per al concert del 21 de juny amb Triquell i Els Catarres, en principi a partir del mateix 5 de juny.

EuropaFM, per al concert del 28 de juny amb la Dj Bulma Beat, Roger Padrós i Edu Esteve, a partir del 12 de juny.

Els40, per al concert del 5 de juliol amb Figa Flawas i The Tyets, a partir del 19 de juny.

rac105, per al concert del 12 de juliol amb Mariona Escoda i Porto Bello, a partir del 26 de juny.

En el cas de menors de 16 anys, caldrà que l'acompanyant sigui el pare, la mare o tutor/a (caldrà presentar llibre de família i dni), o l'adult que aquests autoritzin expressament.

Més informació sobre el ClotildeFest, els concerts i els artistesa: https://palaurobert.gencat.cat/ca/concerts/clotilde-2023/


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11083 {"title":"Ja es poden demanar entrades a Carnet Jove per als concerts del ClotildeFest 2023","published_date":"2023-06-01","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/f558fb53-897d-4ad6-8d8a-c467a42d6c24.webp","id":"11083"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-01/11083-poden-demanar-entrades-carnet-jove-als-concerts-clotildefest-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.