Conseller Torrent: "Aquest cap de setmana esperem l'assistència de més de 100.000 persones al Circuit de Barcelona-Catalunya"

Imagen del artículo Conseller Torrent: Aquest cap de setmana esperem l'assistència de més de 100.000 persones al Circuit de Barcelona-Catalunya

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El titular d'Empresa i Treball ha explicat que els assistents podran veure totes les millores que s'han fet per renovar la instal·lació

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, ha assegurat avui que "aquest cap de setmana esperem l'assistència de més de 100.000 persones al Circuit de Barcelona-Catalunya". El responsable d'Empresa i Treball ha fet aquestes declaracions durant la presentació del Gran Premi de Formula 1 que se celebrarà a les instal·lacions de Montmeló (Vallès Oriental) els dies 2, 3 i 4 de juny.

Durant la seva intervenció, el conseller i president del Circuit ha explicat que els assistents al Gran Premi podran veure les millores introduïdes per "renovar la instal·lació", com un increment de zones d'ombra, punts informatius, o un reforç del transport públic per arribar al recinte. En aquest sentit, Torrent ha recordat que amb el Pla Estratègic del Circuit "estem introduint millores tant pels pilots i escuderies com pel públic amb l'objectiu que el Circuit continuï sent capdavanter".

En l'acte de presentació també hi han participat el director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, Josep Lluís Santamaría Romero; el president del RACC, Josep Mateu Negre; el comissionat de promoció de l'Ajuntament de Barcelona, Pau Solamilla; l'alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez Rodríguez; el pilot de Ferrari, Carlos Sainz; el pilot de F3, Pepe Martí; i els expilots de F1, Marc Gené i Pedro de la Rosa.

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

  1. Twitter @empresacat | Twitter @treballcat

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11081 {"title":"Conseller Torrent: \"Aquest cap de setmana esperem l'assistència de més de 100.000 persones al Circuit de Barcelona-Catalunya\"","published_date":"2023-05-31","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/2bf8088d-bf2b-419b-9ad7-6a33bb2a116b.webp","id":"11081"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-05-31/11081-conseller-torrent-cap-setmana-esperem-assistencia-mes-100-000-persones-circuit-barcelona-catalunya https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.