Neixen els Premis Bite i Mos per reconèixer els creadors de continguts digitals enogastronòmics

Imagen del artículo Neixen els Premis Bite i Mos per reconèixer els creadors de continguts digitals enogastronòmics

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

La categoria Bite premiarà creadors digitals d'àmbit mundial i la categoria Mos aquells que siguin d'àmbit nacionalDes d'avui i fins el 12 de juny es poden presentar les candidatures Aquests guardons volen posar en valor Catalunya com una destinació enogastronòmica de referència a nivell mundial

El Departament d'Empresa i Treball, mitjançant la Direcció General de Turisme, vol reconèixer el paper fonamental que tenen els creadors i creadores de continguts digitals enogastronòmics en el foment d'aquest tipus de turisme. Per aquest motiu, aquest mes de juny tindrà lloc la primera edició dels Premis Bite i Mos que s'entregaran en el marc de la Gala Nacional de l'Enoturisme i la Gastronomia.

Aquests guardons neixen amb l'objectiu de premiar la capacitat d'aquests creadors i creadores de continguts digitals per difondre i posar en valor l'enogastronomia. Aquí s'inclouen tot tipus de creadors de continguts que difonen la feina que fan, tan els mateixos restaurants, cuiners i cellers, com fotògrafs, periodistes, viatgers gastronòmics o foodies que fan de la passió per l'enogastronomia la seva manera de viure o la seva professió.

Des d'avui i fins el 12 de juny es poden presentar les candidatures a l'apartat "Tràmits" del web de la Generalitat de Catalunya.

Segons la directora general de Turisme, Marta Domènech i Tomàs,amb aquests Premis "es vol posar en valor Catalunya com a destinació enogastronòmica internacional de referència. Aquests guardonsens hand'ajudar a tenir més visibilitat, s'han de convertir en un gran altaveu per donar a conèixer la nostra potencialitat en aquest àmbit".

Els Premis Bite i Mos s'estructuren en dues categories. Per una banda, la categoria Bite, que té en compte la divulgació enogastronòmica en un àmbit d'actuació mundial. Inclou les següents subcategories:

  1. BITE honorary award: premia una carrera professional molt rellevant en l'àmbit enogastronòmic i que ha contribuït a posar en valor la cultura culinària catalana mitjançant la creació de contingut digital.
  2. Best foodie: premia la persona que desenvolupi el millor contingut mundial en l'àmbit enogastronòmic.
  3. Best winefluencer: premia la persona que es consideri més influent mundialment en l'àmbit de la creació de continguts enològics.
  4. Best food traveller: premia la persona que faci difusió en l'àmbit de la creació de continguts gastronòmics relacionats amb viatges.

D'altra banda, la categoria Mos té en compte l'àmbit nacional i inclou les subcategories:

  1. Millor prescriptor/a de la cuina catalana: premia el personatge públic que fa la divulgació més important de la gastronomia catalana en els mitjans digitals.
  2. Millor ambaixador: premia el millor creador o creadora de contingut de la gastronomia catalana.
  3. Millor prescriptor/a del vi: premia el millor creador o creadora de contingut en l'àmbit enològic català.
  4. Millor col·lectiu: premia la millor presència digital d'un col·lectiu relacionat amb l'enogastronomia catalana.

Els Premis Bite i Mos s'emmarquen dins l'Estratègia de turisme enogastronòmic a Catalunya 2022-2027. L'objectiu d'aquest pla, que compta amb 7 milions d'euros provinents dels fons europeus Next Generation i 32 projectes, és fer de Catalunya una referència imprescindible del turisme enogastronòmic.


Per a més informació: https://act.gencat.cat/premisbiteimos/



"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11060 {"title":"Neixen els Premis Bite i Mos per reconèixer els creadors de continguts digitals enogastronòmics","published_date":"2023-05-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/83c3ce93-e134-4cf9-855f-84a5e48cb211.webp","id":"11060"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-05-30/11060-neixen-premis-bite-mos-reconeixer-creadors-continguts-digitals-enogastronomics https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.