Imagen del artículo Nomenaments

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

David Vila Ligero, director de l'Ens d'Abastament d'Aigua Ter-Llobregat

Nascut a Cassà de la Selva l'any 1978.

És llicenciat en Ciències Ambientals per la Universitat de Girona. Ha realitzat estudis d'especialització en l'àmbit ambiental i de la gestió pública, amb un Màster en Gestió Ambiental i un Postgrau en Gestió i Administració Local.

Vila acumula experiència en l'administració pública local en diferents ajuntaments com el de Mataró, Vallirana, Llagostera i Salt, i és funcionari de carrera de l'Ajuntament de Riells i Viabrea, on ocupa la plaça de tècnic de medi ambient i contractació pública i on exerceix de gerent.

En el sector privat ha treballat com a consultor i ha centrat la seva activitat en l'administració local, tant en l'àmbit mediambiental com en el de la contractació pública.

Ha exercit també funcions gerencials en empreses vinculades a la gestió de residus.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11054 {"title":"Nomenaments","published_date":"2023-05-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/0d7e4459-d035-4dc3-b10b-7a264dd858e1.webp","id":"11054"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-05-30/11054-nomenaments https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.