El Govern obre la convocatòria de subvencions per al desenvolupament local i la promoció del patrimoni cultural de l'Alt Pirineu i Aran

L'Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA) destinarà 400.000 euros a donar suport a ens locals i associacionsper consolidar l'economia local, fer valer el patrimoni cultural i millorar la competitivitat professionalL'ajut màxim que es pot concedir és de 10.000 euros i els ens interessats disposen de 20 dies naturals a partir de demà per presentar la seva sol·licitud

Imagen del artículo El Govern obre la convocatòria de subvencions per al desenvolupament local i la promoció del patrimoni cultural de l'Alt Pirineu i Aran


L'Institut per al Desenvolupament i la promoció de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA), que depèn del Departament de Territori, ha obert la convocatòria de les subvencions per al desenvolupament local i la promoció del patrimoni cultural a l'Alta Ribagorça, l'Alt Urgell, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i la Val d'Aran. Es tracta d'ajuts per a activitats que es duguin a terme entre l'1 de gener i el 21 de novembre d'enguany.

Aquesta línia de subvencions, dotada enguany amb un total de 400.000 euros, vol donar suport a ens locals i associacions de l'Alt Pirineu i l'Aran per consolidar l'economia local, fer valer el patrimoni cultural i millorar la competitivitat professional.

En concret, es poden demanar ajuts per les següents activitats:

·L'organització de fires.

·L'organització d'activitats formatives o lúdiques que incideixin en la promoció del patrimoni cultural i el desenvolupament local.

·L'edició de publicacions de caràcter cultural, socioeconòmic i científic.

La quantitat màxima que es pot percebre de subvenció per cada activitat és de 10.000 euros. Els ens locals i les associacions que poden optar a aquests ajuts disposen de 20 dies naturals a partir de demà per presentar les seves sol·licituds.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11051 {"title":"El Govern obre la convocatòria de subvencions per al desenvolupament local i la promoció del patrimoni cultural de l'Alt Pirineu i Aran","published_date":"2023-05-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/b0f61e0a-3449-4d52-a314-79a3554782e1.webp","id":"11051"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-05-30/11051-govern-obre-convocatoria-subvencions-desenvolupament-local-promocio-patrimoni-cultural-alt-pirineu-aran https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.