Drets Social obre licitacions de servei de cafeteria i menjador en 52 Casals Cívics i Comunitaris

Imagen del artículo Drets Social obre licitacions de servei de cafeteria i menjador en 52 Casals Cívics i Comunitaris

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Qualsevol empresa o persona autònoma amb experiència en la restauració pot presentar el seu projecte fins al 19 de juny

La Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària, que s'encarrega de la gestió dels equipaments cívics i comunitaris de la Generalitat, obre fins al proper 19 de juny 52 licitacions de servei de cafeteria i menjador a diversos Casals Cívics i Comunitaris arreu del territori.

¿Quina és la importància d'aquest servei?

Els casals cívics i comunitaris són equipaments que tenen com a missió vertebrar la comunitat, a fi d'afavorir la cohesió social, l'equitat, l'arrelament i el sentiment de pertinença al país, i de promoure la transmissió de valors cívics que permetin millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes mitjançant un conjunt de serveis i recursos a l'abast de tota la comunitat. Dins d'aquests equipaments es posa a l'abast de la ciutadania un conjunt de serveis, programes i activitats amb l'objectiu de promoure la dinamització cívic-comunitària, la vida associativa, la inclusió, la inserció sociolaboral, la millora de la qualitat de vida i la participació social.

Un exemple és el servei de cafeteria i menjador que es pot trobar als Casals Cívics i Comunitaris. Un punt de trobada per socialitzar, dinamitzar o conèixer gent de la teva comunitat. Un espai intergeneracional que pot gaudir des d'una persona gran que no pot cuinar a casa seva, fins als infants que un cop surten de l'escola van a l'equipament a fer alguna activitat.

Presenta la teva proposta

Si ets una persona autònoma o una empresa amb experiència en la restauració, pots presentar el teu projecte a qualsevol de les 52 licitacions de serveis de cafeteria i cafeteria-menjador arreu del territori. Trobaràs tota la informació referent als requisits i al tràmit al següent enllaç: Informació del tràmit.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11049 {"title":"Drets Social obre licitacions de servei de cafeteria i menjador en 52 Casals Cívics i Comunitaris","published_date":"2023-05-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/328b31e7-a6d3-4daf-8817-93e286e8066c.webp","id":"11049"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-05-30/11049-drets-social-obre-licitacions-servei-cafeteria-menjador-52-casals-civics-comunitaris https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.