Fase d'informació pública i audiència de l'elaboració del projecte de decret del Decret 151/2013

L'Agència Catalana del Consum està tramitant el projecte de Decret de modificació del Decret 151/2013, de 9 d'abril, sobre la potestat sancionadora en matèria de consum i sobre el procediment de restitució de quantitats percebudes indegudament, reposició de la situació alterada i rescabalament de danys i perjudicis.


Amb la finalitat de donar participació a les persones interessades en el procés d'elaboració del projecte de Decret esmentat, se sotmet a informació pública, d'acord amb el que disposa l'article 36 de la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern, durant el termini de 15 dies hàbils comptats des de l'endemà de la data de publicació de l'EDICTE de 19 de maig de 2023, pel qual se sotmet a informació pública el projecte de Decret de modificació del Decret 151/2013, de 9 d'abril, sobre la potestat sancionadora en matèria de consum i sobre el procediment de restitució de quantitats percebudes indegudament, reposició de la situació alterada i rescabalament de danys i perjudicis. (DOGC núm. 8926 de 30 de maig de 2023).


El projecte de Decret es pot consultar en aquest enllaç per tal de formular, si escau, les al·legacions o observacions que es considerin adients.


Les al·legacions i observacions es poden adreçar telemàticament a l'adreça electrònica normativa.acc@gencat.cat tot fent constar a l'assumpte: Al·legacions al projecte de Decret de modificació del Decret 151/2013, de 9 d'abril, sobre la potestat sancionadora en matèria de consum i sobre el procediment de restitució de quantitats percebudes indegudament, reposició de la situació alterada i rescabalament de danys i perjudicis.

 

 

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11048 {"title":"Fase d'informació pública i audiència de l'elaboració del projecte de decret del Decret 151\/2013","published_date":"2023-05-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11048"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-05-30/11048-fase-informacio-publica-audiencia-elaboracio-projecte-decret-decret-151-2013 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.