L'APDCAT estrena nou perfil a LinkedIn

Imagen del artículo L'APDCAT estrena nou perfil a LinkedIn

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Ja és possible seguir l'activitat de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) a LinkedIn. L'Autoritat ha posat en marxa un nou perfil a LinkedIn, per tal de donar visibilitat a la institució, informar de l'activitat de l'organització i sensibilitzar en matèria de protecció de la privacitat els professionals.

Mitjançant el nou perfil, l'APDCAT informarà de les activitats que impulsa o en què participa, dels actes i esdeveniments programats, dels projectes en marxa, etc. També difondrà materials divulgatius, com ara vídeos, pòdcast i guies que elabora, per apropar la defensa dels drets de protecció de dades entre diferents col·lectius. Atès que aquest servei s'adreça especialment al món professional, empresarial i institucional, l'APDCAT pretén estendre especialment la necessitat d'implementar la privacitat des del disseny i per defecte, des de l'inici de qualsevol projecte que impliqui tractar dades personals, d'acord amb la normativa. Tota la informació que es difongui mitjançant aquest perfil també estarà disponible al seu web, de manera que la xarxa social no serà mai l'única alternativa disponible per informar-se'n.

L'APDCAT recorda que la seva presència a LinkedIn no implica que avali les polítiques de privacitat de les xarxes socials, i recomana als usuaris que s'informin adequadament sobre qui té accés a la seva informació personal i si pot ser utilitzada per tercers, i en quins termes. En aquest sentit, subratlla la importància de mantenir un control de la informació personal que es comparteix a internet i les xarxes socials, per evitar riscos. Així mateix, recorda que el fet de seguir altres perfils no implica, necessàriament, que s'hi tingui un vincle especial ni que s'estigui d'acord amb els seus criteris i opinions.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11038 {"title":"L'APDCAT estrena nou perfil a LinkedIn","published_date":"2023-05-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/linkedin_NP.jpg_1906965299.webp","id":"11038"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-05-29/11038-apdcat-estrena-nou-perfil-linkedin https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.