La Llar Xaloc de Tarragona continuarà sent de gestió directa

La Llar Xaloc de Tarragona, on s'atenen infants i adolescents de 12 a 18 anys en situació de vulnerabilitat, continuarà sent de gestió directa. El procés de delegació de la gestió d'aquest centre de protecció a la infància, que té 10 places, era una situació heretada i l'equip actual del Departament de Drets Socials ha estat treballant per poder-lo aturar.

La Llar Xaloc, doncs, continuarà sent un centre de gestió directa de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència, com fins ara.

El Departament de Drets Socials es compromet a mantenir les ràtios de professionals necessàries per garantir la bona atenció als infants i adolescents que hi viuen.

Es treballa amb l'entitat que l'havia de gestionar perquè la decisió d'aturar el procés iniciat anteriorment sigui a cost zero per a l'administració.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10831 {"title":"La Llar Xaloc de Tarragona continuarà sent de gestió directa","published_date":"2023-05-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10831"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-05-26/10831-llar-xaloc-tarragona-continuara-sent-gestio-directa https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.