Concert final de celebració dels 30 anys d'Enderrock al Jardí de Palau Robert

Imagen del artículo Concert final de celebració dels 30 anys d'Enderrock al Jardí de Palau Robert

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

La revista Enderrock commemora els 30 anys del primer número amb un cicle als jardins del Palau Robert, organitzat per la Direcció General de Difusió. Són quatre sessions de primavera amb una proposta triple, que reuneixen clàssics i emergents de la música pop catalana. Els concerts són gratuïts, però cal invitació prèvia, que es pot obtenir al web de la revista.

El concert final, demà dia 25 de maig, acull les bandes Al·lèrgiques al pol·len, Sexeni i Gertrudis.

En cas de pluja, se suspendran les actuacions. S'informarà puntualment de qualsevol incidència mitjançant les xarxes socials de Palau Robert

Al·lèrgiques al pol·len

La banda del barri de Gràcia ha engegat una nova etapa amb la catalanització del nom i el seu tercer disc, Cants, crits, baralles (Music Bus, 2023). Les noves cançons -entre les quals destaca el senzill "Bombolles", amb Maria Jaume- deixen enrere la intimitat del pop d'autor facturat fins ara pel sex­tet per deixar pas a un pop més volgudament des­carat. La girl band obre així una nova etapa, que coincideix a més amb el fitxatge pel segell Music Bus, i presentarà tot un seguit de cançons amb les quals convida a riure, a plorar, a ballar, a cantar... i també a evadir-se.

Sexeni

La jove formació lleidatana Sexenni és una altra de les propostes de Ponent que millor s'han situat al nou panorama musical català. El caràcter festiu, la mescla de pop fusió amb clares picades d'ullet a les músiques urbanes i unes lletres carregades de quotidianitat i bon humor ja es van plasmar en un primer disc, Retrats (Delirics, 2022), que incloïa cançons que van fer fortuna, com per exemple "De lao", una aposta que tindrà continuïtat en un segon disc previst per al setembre. De moment ja roda "Houston", la cançó oficial de la Volta Ciclista a Catalunya 2023.

Gertrudis

L'històric trio de la Garriga Gertrudis és un dels màxims representats de la rumba fusió des de la primera dècada dels 2000. Després del viratge cap a una proposta més oberta a l'electrònica, tal com va quedar clar en el seu anterior treball, No em dona la gana (PAM! Records, 2019), la formació llança el novè disc de la seva trajectòria, M'agrada (PAM! Records, 2023), amb la col·laboració del cantant de Macaco, Dani Carbonell, i David Ros al tema que li dona nom. Sota la producció de Roger Rodés, el grup tornarà a brillar amb els ritmes més característics del ventilador.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10665 {"title":"Concert final de celebració dels 30 anys d'Enderrock al Jardí de Palau Robert","published_date":"2023-05-24","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/dece5269-d819-4727-95a3-1fa89afadbe9.webp","id":"10665"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-05-24/10665-concert-final-celebracio-30-anys-enderrock-jardi-palau-robert https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.