L'INCASÒL inicia la comercialització del nou sector d'activitat econòmica d'Olvan

Imagen del artículo L'INCASÒL inicia la comercialització del nou sector d'activitat econòmica d'Olvan

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Es comercialitzen un total de 14 parcel·les per a usos diversos

L'Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha iniciat el procés de comercialització del sector d'activitat econòmica Rocarodona-Olvan, situat al municipi d'Olvan (Berguedà).

Surten a comercialització un total de 14 parcel·les, totes elles per a indústria aïllada i per a usos principalment industrials, comercials i oficines. Les parcel·les tenen superfícies variades i oscil·len entre els 13.000 m2 de sòl de la més gran i els 1.800 m2 de sòl de la més petita. Cinc de les parcel·les estan urbanitzades i les nou restants està previst que finalitzin les obres d'urbanització durant el primer trimestre de 2025.

Els interessats en adquirir alguna d'elles tenen de termini fins les 14:00 hores del dia 22 de juny de 2023 per fer la seva sol·licitud via telemàtica en aquest enllaçi presentar l'endemà el justificant generat al Registre de l'INCASÒL

Un sector d'abast comarcal

El sector industrial té una superfície total aproximada de 53 hectàrees. Els terrenys se situen en un emplaçament estratègic, prop de la sortida Gironella Nord de l'Eix del Llobregat (C-16), eix europeu E9 de comunicació entre Barcelona i Tolosa de Llenguadoc, i a peu de la nova connexió amb la carretera comarcal Vic - Gironella (C-154).

Aquest és un dels principals sectors que està impulsant el Govern de Catalunya per distribuir l'activitat econòmica i generar llocs de treball en tot el territori català. El seu impuls dona resposta a la demanda de sòl industrial i facilitarà el creixement econòmic del Berguedà.

Per a més informació incasol.solars.cat



Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10658 {"title":"L'INCASÒL inicia la comercialització del nou sector d'activitat econòmica d'Olvan","published_date":"2023-05-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/1f3f68c2-e8a3-46e5-b61b-5d1d6ea692ba.webp","id":"10658"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-05-23/10658-incasol-inicia-comercialitzacio-nou-sector-activitat-economica-olvan https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.