Imagen del artículo Nomenaments

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Jaume Puy Llorens, rector de la Universitat de Lleida (UdL)

Nascut a Valls de Torroella (Bages) l'any 1956

Jaume Puy Llorens és Doctor en Química per la Universitat de Barcelona (UB), catedràtic de Química a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA), responsable del Servei d'Anàlisi Elemental de la Universitat de Lleida (UdL) des de 2006, i ha contribuït a donar servei a grups de recerca i empreses de l'entorn. Des del 22 de maig de 2019 és rector de la Universitat de Lleida.

Ha participat en la docència d'assignatures dels diferents cicles de les titulacions impartides a l'ETSEA i ha estat coordinador de diferents programes de doctorat. Pel que fa a recerca bàsica, ha treballat en problemes de Química Ambiental relacionats amb la biodisponibilitat de nutrients i contaminants. En aquest àmbit ha coordinat o participat en 12 projectes estatals i 5 de la Unió Europea.

Ha treballat també en recerca més aplicada relacionada amb l'entorn agroalimentari. Les principals contribucions se centren en la implantació de xarxes d'equips d'espectroscòpia NIR i de tècniques d'anàlisi multivariantper a l'anàlisi de la qualitat de productes agroalimentaris. Ha estat responsable de diferents contractes amb empreses, projectes del CDTI i d'un projecte de desenvolupament industrial PETRI i del Servei d'Anàlisi Elemental i Espectroscòpia NIR de la Universitat de Lleida des de 2006.

Aquestes activitats les ha portat a terme en el marc del Grup de Fisicoquímica Ambiental de la UdL reconegut com a grup consolidat des del 1995 i del que n'ha estat el coordinador. Ha col·laborat amb diferents agències nacionals i internacionals d'avaluació, amb comitès editorials de diferents revistes per a l'avaluació de manuscrits, comitès assessors i xarxes de recerca i ha organitzat diferents congressos entre els quals destaca l'IAP2016 organitzat a Lleida.

Ha publicat més de 130 articles i té 6 sexennis de recerca avaluats positivament. I pel que fa a gestió, ha estat sotsdirector de l'ETSEA (89-91 i 94-96), secretari (93-94) i director (2004-2010) del Departament de Química, i vicerector de Recerca de la Universitat de Lleida (2011-2019).

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10656 {"title":"Nomenaments","published_date":"2023-05-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/c43d559f-dbb8-4d5e-82fc-b92756266f12.webp","id":"10656"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-05-23/10656-nomenaments https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.