El Govern dota amb 27,5 milions d'euros les Unitats d'Escolarització Compartida per als tres propers cursos

Imagen del artículo El Govern dota amb 27,5 milions d'euros les Unitats d'Escolarització Compartida per als tres propers cursos

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Es tracta d'un servei adreçat a l'alumnat de 3r i 4t d'ESO amb necessitats educatives derivades de situacions socioeconòmiques i socioculturals especialment desfavoridesAquest curs hi ha 70 UEC distribuïdes per tot Catalunya

El Govern ha aprovat una dotació econòmica de 27.515.932 euros per contractar el servei de les unitats d'escolarització compartida (UEC), per als cursos 2023-2024, 2024-2025, 2025-2026.

Les unitats d'escolarització compartida són un servei adreçat a l'alumnat de 3r i 4t d'ESO amb necessitats educatives derivades de situacions socioeconòmiques i socioculturals especialment desfavorides o amb risc d'abandonament escolar prematur o fracàs escolar. El curs actual hi ha 70 UEC arreu de Catalunya amb un total de 1.225 places.

L'objectiu d'aquesta mesura és afavorir l'assoliment de les competències de l'etapa i garantir la continuïtat formativa dels alumnes, amb una metodologia que els motivi i reforci els aprenentatges, per retornar-los la confiança en les possibilitats d'èxit personal i evitar l'abandonament escolar. Les UEC ofereixen la possibilitat de seguir l'etapa d'ESO en un grup reduït, d'acord amb les corresponents adaptacions curriculars individualitzades. L'escolarització a la UEC comporta una escolarització compartida amb el centre docent on l'alumne/a estigui matriculat, dependrà d'aquest administrativament i acadèmicament.

A través de la diversificació curricular s'atén la vessant personal i social del jovent, i es promou el ple desenvolupament i la integració positiva en l'entorn social. Un suport d'acompanyament intensiu a través del disseny i la implementació de l'itinerari personal, educatiu i professional.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10650 {"title":"El Govern dota amb 27,5 milions d'euros les Unitats d'Escolarització Compartida per als tres propers cursos","published_date":"2023-05-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/b8244647-1823-4a67-9b0e-af52bf260814.webp","id":"10650"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-05-23/10650-govern-dota-27-5-milions-euros-unitats-escolaritzacio-compartida-als-tres-propers-cursos https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.