1923-2023. Cent anys de la Federació Catalana de Basquetbol

Imagen del artículo 1923-2023. Cent anys de la Federació Catalana de Basquetbol

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Dia: 24 de maigHora: 12hInauguració a càrrec de:Sra. Eva Pomares, directora general de Difusió - Benvinguda oficialSr. Lluís Puyaltó, comissari de l'exposicióSr. Ferran Aril, president de la FCBQSr. David Escudé, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona i Diputat d'Esport de la Diputació de BarcelonaSr. Oriol Duran i Torres, secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió - CloendaPer a una millor atenció a la premsa, us demanem que confirmeu assistència a Sandra Iglesias (sandra.iglesias@gencat.cat) o Martí Porter (mporter@gencat.cat, tel. 637 948 341)

L'exposició és una proposta de la Fundació del Bàsquet Català comissariada per Lluís Puyalto Cebolla. La componen una sèrie de panells explicatius acompanyats de samarretes emmarcades, abundant informació gràfica i fotografies de totes les edats del bàsquet català, així com un audiovisual commemoratiu.

Es tracta d'un recorregut pels cent anys de la Federació, des del seu naixement, assentament i consolidació, passant pel parèntesi bèl·lic de la guerra civil i la dura represa de la postguerra, i fins l'enlairament definitiu i la seva sòlida actualitat.

Cada etapa de la seva història centenària és explicada i completada amb informació dels principals fets viscuts, les presidències de la Federació, les competicions aixoplugades, les seus, el nombre de llicències, els clubs i els personatges més rellevants -jugadors i jugadores, àrbitres, entrenadors/es...—al llarg dels anys.




"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10644 {"title":"1923-2023. Cent anys de la Federació Catalana de Basquetbol","published_date":"2023-05-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/b414d8ae-26d0-403a-82bb-20724c948122.webp","id":"10644"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-05-23/10644-1923-2023-cent-anys-federacio-catalana-basquetbol https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.