El Govern participa al saló Construmat per acostar els serveis del SOC i del Consorci per a la Formació Contínua a empreses i persones assistents

Imagen del artículo El Govern participa al saló Construmat per acostar els serveis del SOC i del Consorci per a la Formació Contínua a empreses i persones assistents

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. Empresa i Treball aposta per la presència en fires sectorials per potenciar les accions i programes de l'Àrea de Serveis a l'Empresa del SOC i del Consorci
  2. El Departament d'Empresa i Treball estarà present al Saló Construmat, el Saló de la Construcció, que se celebrarà els dies 23, 24 i 25 de maig al recinte Gran Via de la Fira de Barcelona.

    El Govern comptarà amb tres stands d'un total de 80 metres quadrats on el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya oferiran el seus programes a persones i empreses, i on es faran xerrades i sessions informatives.

    Amb aquesta iniciativa, el Departament aposta per la presència en grans fires sectorials de cara a potenciar el paper de l'Àrea de Serveis a l'Empresa del SOC i del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya amb l'objectiu de difondre la seva cartera de serveis envers les empreses i captar les necessitats de contractació i formació de persones.

    La participació a Construmat de l'Àrea de Serveis a l'Empresa del SOC i del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya permetrà al Departament continuar detectant les necessitats formatives de les persones així com saber quines són les necessitats de contractació de treballadors/es i de la previsió d'incorporacions per part de les empreses.

    Així mateix, tant el SOC com el Consorci informaran sobre les especialitats formatives relacionades amb el sector de la Construcció, dels centres acreditats en especialitats vinculades, dels diversos programes de formació adreçats a les empreses i de l'oferta formativa per a persones tant ocupades com sense feina.

    Professionals del SOC i del Consorci estaran presents a Construmat i, en el decurs dels tres dies del Saló, intervindran en conferències per informar sobre els programes que s'ajusten a les necessitats de les persones i de les empreses per millorar la formació, l'ocupabilitat i la contractació.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10631 {"title":"El Govern participa al saló Construmat per acostar els serveis del SOC i del Consorci per a la Formació Contínua a empreses i persones assistents","published_date":"2023-05-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/27628438-2735-4cbd-a888-51d0bb73b2c2.webp","id":"10631"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-05-22/10631-govern-participa-salo-construmat-acostar-serveis-soc-consorci-formacio-continua-empreses-persones-assistents https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.