Engega la primera edició de SONORA al Palau Robert amb l'actuació de Janna Aran

Imagen del artículo Engega la primera edició de SONORA al Palau Robert amb l'actuació de Janna Aran

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Demà dia 20 comença el segon dels tres cicles -Enderrock, el Sonora que encetemi CloltildeFest— al Jardí de Palau Robert. Es tracta, en aquest cas, d'una iniciativa de la Direcció General de Difusió amb The Project - Guitar BCN, que vol donar veu a les artistes joves del país, i és d'accés lliure, gratuït i sense inscripció prèvia,fins completar l'aforament del Jardí.

Janna Aran, artista barcelonina de 25 anys, presenta el seu primer àlbum, un projecte intuïtiu amb les idees molt clares, que intenta mantenir una harmonia entre totes les seves referències musicals i la seva essència personal.

INTUITION, el seu àlbum debut, és la barreja final d'aquests gèneres i sub-gèneres amb un senzill objectiu: "seguir la pròpia intuïció". R&B, Pop, Urban, Pop-soul i country-pop són alguns dels gèneres musicals d'aquestes 7 cançons compostes i escrites en anglès per Janna Aran.

Per poder conservar l'essència musical d'aquestes cançons, el format en directe es construeix a través del directe (teclat i guitarres), amb parts de base instrumental elèctrica en alguna de les cançons.

Les següents propostes de Sonora seran Maria Hein (3 de juny), Colet (10 de juny) i Ven'nus (17 de juny). Tots els concerts, a les 18:30h, i, com sempre, gratuïts.

En cas de pluja, el concert es farà a la Sala d'Actes fins a completar l'aforament.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10615 {"title":"Engega la primera edició de SONORA al Palau Robert amb l'actuació de Janna Aran","published_date":"2023-05-19","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/1ee69f53-480f-456c-9363-f8f91b5cf513.webp","id":"10615"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-05-19/10615-engega-primera-edicio-sonora-palau-robert-actuacio-janna-aran https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.