Una cinquantena de responsables de seguretat participen en la jornada de difusió del Plaseqta dirigida a les empreses químiques

La sessió s'ha celebrat aquest matí al Cat 112 i ha comptat amb el delegat del Govern a Tarragona i la directora general de Protecció Civil, a més de representants de l'AEQT i els caps de seguretat de les empreses

Imagen del artículo Una cinquantena de responsables de seguretat participen en la jornada de difusió del Plaseqta dirigida a les empreses químiques

Una cinquantena de persones responsables de seguretat han participat aquest matí a una Jornada de risc químic del Pla de Seguretat d'Emergències Químiques de Tarragona (Plaseqta). La sessió s'ha celebrat al Cat 112 i ha comptat amb la participació del delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré Arroyo; la directora general de Protecció Civil, Marta Cassany Virgili, i la directora dels Serveis Territorials d'Interior, Eli Llombart Corbella. També ha reunit representants de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) i els caps de seguretat de les empreses.

La sessió ha servit per explicar com es planifica i es preveu el risc, s'ha detallat el Plaseqta, com s'ha fet la seva implantació al territori i les campanyes d'informació que es duen a terme. A banda, també s'han tractat els Plans d'Autoprotecció de les instal·lacions Seveso i el programa d'excel·lència en la seguretat i indicadors de l'AEQT.

Aquesta jornada s'emmarca en les accions que duu a terme la Direcció General de Protecció Civil del Departament d'Interior per aprofundir en el Plaseqta.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10598 {"title":"Una cinquantena de responsables de seguretat participen en la jornada de difusió del Plaseqta dirigida a les empreses químiques","published_date":"2023-05-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/510c459c-7526-4c4e-ba34-1b24c09ac728.webp","id":"10598"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-05-17/10598-cinquantena-responsables-seguretat-participen-jornada-difusio-plaseqta-dirigida-empreses-quimiques https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.