Tercer concert de celebració dels 30 anys d'Enderrock, amb Maio, Lluís Gavaldà i Joan-Pau Chaves i Koers

Imagen del artículo Tercer concert de celebració dels 30 anys d'Enderrock, amb Maio, Lluís Gavaldà i Joan-Pau Chaves i Koers

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

La revista Enderrock commemora els 30 anys del primer número amb un cicle als jardins del Palau Robert, organitzat per la Direcció General de Difusió. Són quatre sessions de primavera amb una proposta triple, que reuneixen clàssics i emergents de la música pop catalana. La del dia 17 és la tercera del cicle. Els concerts són gratuïts, però cal invitació, que es pot demanar al web de la revista.

Maio

La cantant barcelonina Maio -germana de Pau i Júlia Serrasolsas de Ginestà- també s'ha obert terreny en l'escena emergent de la cançó pop. El 2021 va debutar amb el seu primer disc, Des dels marges (Propaganda pel Fet!), un treball farcit de càrrega política, reivindicatiu i ple de tendresa. Després de participar en el Concert per la vida, en homenatge a Guillem Agulló, ja prepara les noves cançons que han de posar els fonaments per a un segon disc, previst de cara a la tardor, que segur que ja començaran a sonar davant del públic als jardins del Palau Robert.

Lluís Gavaldà i Joan Pau-Chaves

El cantant i guitarrista d'Els Pets, Lluís Gavaldà, farà un recorregut sentimental a través dels refe­rents musicals que han acompanyat la seva trajec­tòria, juntament amb el teclista bagenc Joan-Pau Chaves, responsable de vestir i aportar elegància a l'etapa recent de la banda. El duet presentarà el nou espectacle Sona la cançó, plantejat com un viatge melòdic salpebrat d'anècdotes, vivències i sobretot peces pròpies i alienes -algunes inèdites però la majoria prou conegudes- per compartir amb l'audiència el seu amor incondicional i apas­sionat cap a la màgia de les cançons.

Koers

La banda lleidatana de reggae Koers és un dels grups de les Terres de Ponent que més projecció ha adquirit els darrers anys. Liderada pel cantant català d'origen nigerià Kelly Isaiah, i després de publicar els dos primers discos i un EP -Unbroken (Halley Records, 2017), Des de les cendres (Halley Records, 2019) i That Day (Halley Records, 2020)-, el quartet jugarà a moure els malucs i fer ballar el públic amb la sonoritat més sincopada i arrelada a Jamaica de les quatre jornades al Palau Robert, mentre prepara un nou treball en el qual unirà pop, funk, gòspel i soul.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10578 {"title":"Tercer concert de celebració dels 30 anys d'Enderrock, amb Maio, Lluís Gavaldà i Joan-Pau Chaves i Koers","published_date":"2023-05-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/2cafdb5f-f92b-45b1-a447-e9866528b0cd.webp","id":"10578"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-05-16/10578-concert-celebracio-30-anys-enderrock-maio-lluis-gavalda-joan-pau-chaves-koers https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.