Inscripció oberta per a la IV Jornada de Tributs de Catalunya, el 14 de juny

12/05/2023

El dia 14 de juny de 2023 tindrà lloc la IV Jornada de Tributs de Catalunya, organitzada per la Secretaria d'Hisenda del Departament d'Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya i l'Agència Tributària de Catalunya (ATC). La nova edició porta per títol "Avançant cap a un model de govern de les dades".

L'obertura de l'acte anirà a càrrec de la secretària d'Hisenda, Marta Espasa, qui presentarà les accions i els reptes actuals de Tributs de Catalunya.

La Jornada, que s'adreça bàsicament als ens locals que integren la xarxa Tributs de Catalunya —tot i que tothom qui ho vulgui la podrà seguir en obert i temps real—, presenta una ponència principal, a càrrec de Núria Espuny i Salvadó, directora general d'Administració Digital de la Generalitat de Catalunya, sobre "El model corporatiu de govern de les dades de la Generalitat de Catalunya".

A la taula rodona posterior, moderada per Elsa Urrutia, cap de l'Àrea d'Estudi i Anàlisi de l'ATC, diversos ponents exposaran les propostes per avançar cap a un model de govern de les dades. Hi intervindran: Núria Espuny i Salvadó; Pep Budi Vilaltella, cap del Servei de Tecnologies de la Informació i Comunicació de l'Ajuntament de Tarragona; Carmen Garcia-Calvillo Moreno, directora de Governança de Dades i Coneixement Institucional de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat; i Xavier Puig i Farré, director d'Analítica i Dada, Transformació i Productes Transversals del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI).

La cloenda de la Jornada anirà a càrrec del director de l'ATC, Eduard Vilà.

La Jornada es podrà seguir en directe en streaming, des de les 10 h fins a les 12 h.

Ja es pot consultar tota la informació sobre la IV Jornada de Tributs de Catalunya i accedir al formulari d'inscripció: IV Jornada de Tributs de Catalunya. Formulari d'inscripció i programa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10942 {"title":"Inscripció oberta per a la IV Jornada de Tributs de Catalunya, el 14 de juny","published_date":"2023-05-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10942"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-05-12/10942-inscripcio-oberta-iv-jornada-tributs-catalunya-14-juny https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.