Publicació de la Resolució que regula el procediment per utilitzar la transferència bancària com a mitjà de pagament a la seu electrònica de l'ATC

12/05/2023

S'ha publicat la Resolució ECO/1365/2023, de 17 d'abril, per la qual es regula el procediment per a utilitzar la transferència bancària com a mitjà de pagament en la gestió recaptatòria dels tributs que gestiona l'Agència Tributària de Catalunya (DOGC núm. 8902, de 25 d'abril), en desenvolupament de l'Ordre ECO/186/2022, de 25 de juliol.

Aquesta Resolució, efectiva des de l'1 de maig, regula el procediment per utilitzar la transferència bancària com a mitjà de pagament en la gestió recaptatòria dels tributs que gestiona l'Agència Tributària de Catalunya. Aquest procediment únicament pot ser utilitzat per aquelles persones obligades al pagament que no disposin de compte de la seva titularitat en cap entitat col·laboradora en la recaptació amb l'Agència Tributària de Catalunya.

Aquesta Resolució s'aplica a les operacions de pagament corresponents a deutes tributaris i altres ingressos de dret públic que, d'acord amb la normativa vigent, són gestionats per l'Agència Tributària de Catalunya.

Les persones que vulguin efectuar el pagament mitjançant transferència bancària, regulat en aquesta Resolució, han d'accedir a la seu electrònica de l'Agència Tributària de Catalunya, a l'adreça https://atc.gencat.cat/pagament-transferencia. Una vegada han declarat que compleixen els requisits per poder fer ús d'aquest procediment i, en particular, que no disposen de compte de la seva titularitat en cap entitat col·laboradora en la recaptació, han d'emplenar el formulari S60 de sol·licitud del codi de transferència.

En cap cas no s'admetrà el pagament per transferència quan es vulgui fer des d'un compte obert en una entitat col·laboradora en la recaptació. Si es verifica aquesta circumstància, es denegarà la sol·licitud a la persona interessada.

Es considera efectuat el pagament en la data en què l'import transferit té entrada al compte restringit de recaptació que s'ha comunicat a la persona interessada mitjançant el procediment previst a la Resolució.

El procediment regulat en aquesta Resolució és efectiu des de de l'1 de maig de 2023.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10941 {"title":"Publicació de la Resolució que regula el procediment per utilitzar la transferència bancària com a mitjà de pagament a la seu electrònica de l'ATC","published_date":"2023-05-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10941"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-05-12/10941-publicacio-resolucio-regula-procediment-utilitzar-transferencia-bancaria-mitja-pagament-seu-electronica-atc https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.