Els Mossos d'Esquadra detenen un home presumptament relacionat amb la mort violenta d'un altre home el mes de març a Santa Coloma de Farners (La Selva)

Imagen del artículo Els Mossos d'Esquadra detenen un home presumptament relacionat amb la mort violenta d'un altre home el mes de març a Santa Coloma de Farners (La Selva)

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de Girona han detingut un home de 52 anys presumptament relacionat amb una mort violenta d'un altre home de 29 al municipi de Santa Coloma de Farners (La Selva) a principis del mes de març.

La investigació es va iniciar arran de la denúncia per desaparició d'una persona el dia 4 de març que apuntava a una possible desaparició relacionada amb el crim organitzat. Mentre es duien a terme les primeres comprovacions dels fets denunciats, els investigadors van detenir una persona per un delicte contra la salut pública.

La investigació es va centrar en els indicis localitzats al lloc on vivia el desaparegut, i la hipòtesi dels investigadors enfocava al fet que la causa de la desaparició es podria correspondre amb la mort criminal de la víctima.

El dia 17 d'abril la Divisió d'investigació Criminal de Girona va localitzar el cos sense vida de la persona desapareguda a una zona boscosa de la mateixa localitat. En el decurs de la investigació van identificar una persona presumptament relacionada amb aquesta mort criminal.

Els investigadors van detenir un home de 52 anys presumptament relacionat amb la mort violenta el dia 8 de maig. Avui ha passat a disposició del Jutjat d'Instrucció 2 de Santa Coloma de Farners i ha ingressat a presó.


Àrea de Comunicació

Barcelona, 11 de maig de 2023

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10536 {"title":"Els Mossos d'Esquadra detenen un home presumptament relacionat amb la mort violenta d'un altre home el mes de març a Santa Coloma de Farners (La Selva)","published_date":"2023-05-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/6a49817f-c482-41ae-ae1e-cf0c7c65df74.webp","id":"10536"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-05-11/10536-mossos-esquadra-detenen-home-presumptament-relacionat-mort-violenta-altre-home-mes-marc-santa-coloma-farners-la-selva https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.