Palau Robert participa a La Nit dels Museus

Imagen del artículo Palau Robert participa a La Nit dels Museus

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Les exposicions de les sales 1, 2 i 3 de Palau Robert--Somia la ciutat i Salvador Seguí, El Noi del Sucre-- es podran visitar, aquest dissabte, des de les 9 del matí fins a la 1 de la matinada ininterrompudamentEl Jardí i l'exposició Bruce Springsteen. Barcelona 1981 tancaran a les 20h

Palau Robert participa, per segon any consecutiu, a La Nit dels Museus, festa que s'emmarca en la celebració del Dia Internacional dels Museus.

A Barcelona i espais museístics de 7 municipis de l'àrea metropolitana, la programació conjunta inclou 121 exposicions i 86 activitats, entre tallers, visites guiades, recitals o concerts en 90 equipaments.

La gran varietat de temàtiques i tipologies de museus que hi ha a Barcelona i a l'àrea metropolitana es fa evident en una jornada com la de La Nit dels Museus, i el Palau Robert hi participa des del convenciment que cal seguir apropant i facilitant l'accés de la ciutadania als equipaments culturals i divulgatius.

El Dia Internacional dels Museus se celebra arreu del país. Podeu trobar més informació de les múltiples propostes a tots els racons del territori a la pàgina del Departament de Cultura: https://patrimoni.gencat.cat/ca/dim2023


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10535 {"title":"Palau Robert participa a La Nit dels Museus","published_date":"2023-05-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/bd99cf98-0e04-498a-8bdd-c5ed7bc277db.webp","id":"10535"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-05-11/10535-palau-robert-participa-nit-museus https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.