Territori millora la connexió amb bus entre l'Alt Penedès i Barcelona

Imagen del artículo Territori millora la connexió amb bus entre l'Alt Penedès i Barcelona

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

És un corredor que ha registrat un augment de viatgers del 25% La línia Sant Llorenç d'Hortons-Gelida-Barcelona passarà a tenir 14 expedicions per sentit L'exprés e18 afegeix una nova expedició en direcció Barcelona que s'aturarà a Gelida a les 6.50 h del matí

El Departament de Territori millorarà, a partir del dilluns 15 de maig, el servei d'autobús entre l'Alt Penedès i Barcelona. La línia Sant Llorenç d'Hortons-Gelida-Barcelona afegirà 6 expedicions d'anada i 5 de tornada, de tal manera que el servei disposarà d'un total de 14 expedicions per sentit.

L'exprés e18, que enllaça directament Sant Sadurní d'Anoia i Barcelona, incorporarà una nova expedició d'anada que sortirà de Sant Sadurní a les 6:30 h i s'aturarà a Gelida a les 6:50 h, a la parada de l'Estació de Rodalies. L'objectiu és donar resposta a l'increment de la demanda detectat en hora punta en els desplaçaments a Barcelona. Serà la segona expedició de l'e18 que farà aturada Gelida. L'altra és la que surt de Sant Sadurní a les 5:40 h.

Amb les millores, Sant Llorenç d'Hortons i Gelida passaran a tenir una oferta d'un autobús per sentit a cada hora per anar o tornar de Barcelona. El Departament, d'aquesta manera, dona resposta a les peticions rebudes pel territori, especialment de l'Ajuntament de Gelida.

Xifres superiors al 2019

El corredor Alt Penedès - Barcelona va registrar l'any 2022 un total de 280.579 viatgers. Es tracta d'un 25% més de viatgers que l'any 2021 i d'un 11% més que l'any 2019, abans de la pandèmia. És la suma dels viatgers de l'exprés e18 i de la línia Sant Llorenç d'Hortons-Gelida-Barcelona.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10515 {"title":"Territori millora la connexió amb bus entre l'Alt Penedès i Barcelona","published_date":"2023-05-10","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/13d77174-9f2e-4107-8add-2c4edf981973.webp","id":"10515"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-05-10/10515-territori-millora-connexio-bus-alt-penedes-barcelona https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.