Els Mossos d'Esquadra detenen in fraganti a Barcelona dos germans que estaven robant en un establiment i resolen deu robatoris al districte de Sarrià i Gràcia

Imagen del artículo Els Mossos d'Esquadra detenen in fraganti a Barcelona dos germans que estaven robant en un establiment i resolen deu robatoris al districte de Sarrià i Gràcia

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Les imatges dels autors captades per les càmeres del establiment van facilitar la localitzaciódels lladres a escassos metres del lloc dels fets. Durant la identificació i l'escorcoll se'ls van trobar les eines emprades per cometre el robatori i diners sostretsActuaven de matinada als districtes de Sarrià- Sant Gervasi i Gràcia, sostreien diners, einesi dispositius electrònicsise'ls atribueixun total de deurobatoris més alazona comesos entre finals de març i maig

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de les comissaries de Sarrià- Sant Gervasi i de Gràcia han detingut in fraganti dos germans de 48 i 43 anys quan estaven robant en un establiment de venda de productes dietètics situat al carrer Ganduxer de Barcelona. Els dos presumptes autors acumulen un total de 26 antecedents, majoritàriament relacionats amb delictes contra el patrimoni. L'actuació policial ha permès resoldre deu robatoris amb força comesos entre finals de març i maig.

Sobre les 03:30 hores del passat dia 1 de maig, els mossos van ser alertatsa través de la central d'alarmes d'un possible robatori en un establiment situat al carrer Ganduxer a Barcelona. En arribar, els agents van observar el pany de la porta d'accés de la botiga trencat.

Les càmeres de vídeo vigilància van registrar les imatges dels lladres, prèviament a l'activació d'un sistema de fum dissuasiu que disposa l'establiment per evitar robatoris, la qual cosa va dificultar l'accés a l'interior per part dels agents. Tot i així, la ràpida actuació policial va permetre identificar i detenir a pocs metres dels fets els presumptes autors, els quals van resultar ser germans. Portaven les eines que havien prèviament utilitzat en el robatori així com diners sostrets.


Equip conjunt d'investigadors de Sarrià-Sant Gervasi i Gràcia

El detinguts, amb robatoris molt similars en establiments comercials d'aquests dos districtes, tenien una activitat delictiva molt intensa. Per aquest motiu, amb l'objectiu d'identificar-los i detenir-los, investigadors de les dues comissaries van crear un equip d'investigació conjunt per aturar els robatoris i detenir els seus autors que acostumaven a sostreure dispositius electrònics, eines i diners.

La detenció in fragantiha facilitat a les unitatsd'investigació dels dos districtes resoldre deu casos en què estaven relacionats els implicats. Els presumptes autors, haurien realitzat tres robatoris de manera conjunta.

Els detinguts van passar a disposició judicial el passat 3 de maig. El jutge va decretar presó per un dels autors, a qui li constava una ordre judicial d'ingrés a presó. L'altre autor va quedar en llibertat amb càrrecs.


Àrea de Comunicació

Barcelona, 6 de maig de 2023

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10477 {"title":"Els Mossos d'Esquadra detenen in fraganti a Barcelona dos germans que estaven robant en un establiment i resolen deu robatoris al districte de Sarrià i Gràcia","published_date":"2023-05-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/443022e8-0ac0-4191-af8f-723eeb6dcd32.webp","id":"10477"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-05-06/10477-mossos-esquadra-detenen-in-fraganti-barcelona-dos-germans-estaven-robant-establiment-resolen-deu-robatoris-districte-sarria-gracia https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.