L'INCASÒL comercialitza dues parcel·les de l'Ampliació de Can Vidal a Puig-reig

Imagen del artículo L'INCASÒL comercialitza dues parcel·les de l'Ampliació de Can Vidal  a Puig-reig

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Són les darreres parcel·les disponibles d'aquest sector d'activitat econòmica

L'Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha iniciat el procés de comercialització de dues parcel·les del sector d'activitats econòmiques Ampliació de Can Vidal a Puig-reig. Aquestes parcel.les són les darreres disponibles d'aquest sector, urbanitzat quan Can Vidal I es va exhaurir i es detectar la necessitat d'ampliar-lo per atendre la demanda de sòl industrial existent a la comarca del Berguedà.

La parcel·la número 17 té una superfície de 2.133,46 m² de sòl i la parcel.la número 20 té 2.160,80 m² de sòl. Ambdues són de tipologia aïllada amb usos industrials, comerç a l'engròs, magatzem i taller. El preu de venda és de 113.286,73 € i 114.738,48€ euros, respectivament. Els interessats tenen de termini fins el 30 de maig per presentar la seva oferta.

L'Ampliació de Can Vidal, així com el sector de Can Vidal I, té una situació privilegiada, a mig camí entre Manresa i Berga i amb fàcil accés a l'Eix del Llobregat (C-16), molt a prop de l'antiga Colònia Vidal. Es tracta de dos sectors, promoguts per l'INCASÒL, plenament consolidats.

Informació de la concurrència -incasol.gencat.cat

Informació del sector - incasòlsolars.cat




Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10466 {"title":"L'INCASÒL comercialitza dues parcel·les de l'Ampliació de Can Vidal a Puig-reig","published_date":"2023-05-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/ae98febc-9d4b-4b44-93f2-a4550369ad55.webp","id":"10466"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-05-05/10466-incasol-comercialitza-dues-parcel-les-ampliacio-can-vidal-puig-reig https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.