President Aragonès: "Amb l'ampli acord davant la sequera donem mostra de responsabilitat i voluntat de consens"

Imagen del artículo President Aragonès: Amb l'ampli acord davant la sequera donem mostra de responsabilitat i voluntat de consens

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El cap de l'Executiu ha expressat la seva satisfacció per l'aprovació de la proposició de llei de mesures extraordinàries i urgents per a afrontar la situació de sequera excepcional

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha expressat aquesta tarda la seva satisfacció per l'aprovació de la proposició de llei de mesures extraordinàries i urgents per a afrontar la situació de sequera excepcional en l'àmbit del districte de la conca fluvial de Catalunya. "Amb aquest acord, molt ampli, donem mostra de responsabilitat, de voluntat de consens i de deixar enrere una dinàmica que ens podria portar a utilitzar aquesta qüestió per al nostre país com un element més pim pam pum electoral", ha afirmat.

Per aquest motiu, el cap de l'Executiu ha agraït la "generositat i voluntat de consens" de tots els grups parlamentaris que han "contribuït forjar aquest amplíssim acord". I ha assenyalat que del debat d'avui "hauríem de treure el compromís que la responsabilitat amb què hem arribat a aquest acord permeti, amb la mateixa actitud de suma, fer front de forma col·lectiva a les dificultats i reptes que aquesta sequera ens depararà en els propers mesos".

En aquest sentit ha assegurat que, "com a president, em comprometo en tot el que estigui al nostre abast que sigui així; és el que és mereixen les ciutadanes i ciutadans de Catalunya". "El Govern continuarà posant totes les forces i capacitat de treball perquè aquests acords, molts dels quals ja s'estan executant, siguin una realitat ben aviat", ha reblat.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10456 {"title":"President Aragonès: \"Amb l'ampli acord davant la sequera donem mostra de responsabilitat i voluntat de consens\"","published_date":"2023-05-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/b26b082b-b9f2-4c01-8657-d9a61929b7ac.webp","id":"10456"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-05-04/10456-president-aragones-ampli-acord-davant-sequera-donem-mostra-responsabilitat-voluntat-consens https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.