El Departament de Cultura celebra a Vila-seca la trobada de responsables de programació

Imagen del artículo El Departament de Cultura celebra a Vila-seca la trobada de responsables de programació

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Aquesta és la primera reunió presencial que es fa pel territori després de la pandèmia, reprenent així les trobades arreu de Catalunya durant les fires professionals d'arts escèniques o musicals.S'ha celebrat en el marc de la 19a edició de la Fira de música emergent i familiar (FiM).

El Departament de Cultura i les diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona organitzen semestralment una trobada de responsables i personal tècnic de programació municipal on s'ofereix informació d'interès per a les programacions i es presenten els espectacles i concerts recomanats pels grups de treball d'arts escèniques, música i espectacles familiars de la Comissió Assessora de Programa.cat.

La trobada s'ha celebrat avui, 4 de maig, al Castell de Vila-seca, en el marc de la Fira de música emergent i familiar (FiM). Aquesta és la primera trobada presencial que es fa pel territori després de la pandèmia, reprenent així aquesta pràctica de fer les trobades arreu de Catalunya durant les fires professionals d'arts escèniques o musicals. Enguany la FiM Vila-seca, la fira professional catalana dedicada a la música emergent i als espectacles musicals familiars, celebra la seva 19a edició del 4 al 7 de maig de 2023.

En aquesta ocasió, la trobada també ha comptat amb informació d'interès de les fires d'arts escèniques i música de tardor com són la Fira Tàrrega, el Mercat de Música Viva de Vic, la Fira Mediterrània de Manresa i la Fira Trapezi de Reus. Aquest tipus de trobades afavoreixen la posada en comú de tots els sectors professionals i teixeixen vincles entre els programadors d'arreu del país.

Programa.cat és una eina de suport del Sistema Públic d'Equipaments Escènics i Musicals de Catalunya (SPEEM), que permet que el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les quatre diputacions catalanes subvencionin les programacions estables professionals d'arts escèniques i música municipals, finançant una part de la seva contractació i reforçant conjuntament les polítiques de difusió artística i de promoció cultural dels municipis catalans.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10447 {"title":"El Departament de Cultura celebra a Vila-seca la trobada de responsables de programació","published_date":"2023-05-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/b176a2c0-4860-4a8c-96b6-07e8d55d922d.webp","id":"10447"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-05-04/10447-departament-cultura-celebra-vila-seca-trobada-responsables-programacio https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.