Els Mossos d'Esquadra detenen un home a Tarragona per la seva presumpta relació amb la mort d'un altre home

Imagen del artículo Els Mossos d'Esquadra detenen un home a Tarragona per la seva presumpta relació amb la mort d'un altre home

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra van detenir ahir a la nit a Tarragona un home de 24 anys, per la seva presumpta relació amb la mort d'un altre home.

La detenció va tenir lloc ahir pels volts de les 23.10 hores a l'àrea de servei del Mèdol, al punt quilomètric 237 de l'AP-7 a Tarragona, després que un vehicle fugís de Salou on una estona abans s'havia produït una agressió amb arma de foc.

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Camp de Tarragona està investigant els fets en què dos homes van rebre l'impacte de diversos trets per part d'uns desconeguts a Salou. Un d'ells va morir i l'altre va ingressar en estat molt greu.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10437 {"title":"Els Mossos d'Esquadra detenen un home a Tarragona per la seva presumpta relació amb la mort d'un altre home","published_date":"2023-05-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/d835b690-18dc-4b17-b106-f5a9203aaef3.webp","id":"10437"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-05-04/10437-mossos-esquadra-detenen-home-tarragona-presumpta-relacio-mort-altre-home https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.