Nou marc metodològic pel càlcul del rati de reciclatge dels residus municipals

L'economia circular requereix millorar el coneixement de les diferents fases de gestió dels residus municipals i disposar d'informació més concreta de quants residus poden entrar de nou a l'economia. Un dels canvis normatius a nivell europeu més significatiu és el que estableix una nova metodologia de càlcul de la consecució dels objectius de reciclatge dels residus municipals.  Aquest canvi suposa establir un nou sistema d'anàlisi de la informació i planteja el repte de la traçabilitat dels residus al llarg de la cadena de valor. Les nova metodologia de càlcul amplia de forma significativa l'abast de les fonts d'informació necessàries i crea la necessitat de tenir una visió sistèmica del conjunt del sector per connectar i relacionar quantitativa i qualitativament  la informació de tots els agents implicats en la gestió de residus municipals.

Per a tal de conèixer la situació a Catalunya, l'ARC  ha encarregat a ENT environment & management un suport en l'avaluació de la informació actual dels fluxos de les diferents fases de gestió de residus municipals de vidre, paper i cartró, plàstics, metalls, fusta i voluminosos per  mirar de determinar els resultats del rati de reciclatge  d'aquests materials d'acord amb la nous criteris de càlcul.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10834 {"title":"Nou marc metodològic pel càlcul del rati de reciclatge dels residus municipals","published_date":"2023-05-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10834"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-05-03/10834-nou-marc-metodologic-pel-calcul-rati-reciclatge-residus-municipals https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.