Territori incrementa amb quatre busos més els reforços al corredor del Garraf per absorbir la demanda per l'avaria a Rodalies

Se sumaran als tres vehicles de reforç que ja han circulat avui i que surten a demanda des de Vilanova i la Geltrú o Sitges fins al centre de BarcelonaEl Departament continua també amb el seguiment de la demanda al corredor del Vallès, on disposa de 6 vehicles que s'activaran en cas que sigui necessari

El Departament de Territori incrementarà amb 4 busos més els reforços que ja està donant des d'avui al corredor del Garraf, un cop comprovada la necessitat de més capacitat de transport públic per carretera arran de les incidències registrades dilluns a la xarxa de Rodalies provocades per una avaria en la infraestructura a Gavà. Aquests 4 vehicles se sumaran als 3 que ja s'han activat avui. Per tant, a partir de demà el reforç és de 7 vehicles. Els busos estan preparats per sortir a demanda des de les 6.30 h del matí fins al centre de Barcelona, amb sortida des de Vilanova o des de Sitges, en funció d'on es detecti la necessitat de més places.

Els reforços fan el recorregut de les línies Exprés.cat e15.1 (Vilanova i la Geltrú-Barcelona) i e16 (Sitges-Barcelona), amb parada final a la Gran Via, 588, just abans de Plaça Universitat, una zona amb una important intermodalitat ja que permet enllaçar amb serveis de transport urbà, altres autobusos interurbans, metro, FGC i Bicing. Els reforços, sumats a un increment dels usuaris en els serveis regulars d'aquestes dues línies han fet que a l'hora punta d'aquest matí (de 6 a 9 h) les dues línies exprés transportessin un 46% més d'usuaris respecte dimecres de la setmana passada.

Els mateixos 7 vehicles estan a disposició de fer el recorregut a la inversa a partir de les 16 hores, per cobrir les hores punta de migdia i tarda i també circulen a demanda. El Departament fa un seguiment de l'operatiu per a detectar altres possibles incidències fora de les hores punta per a posar-hi més vehicles, si és necessari. Actualment, i arran de les obres d'Adif al corredor sud, des de Vilanova i Sant Pere de Ribes el Departament de Territori ja ofereix reforços del servei habitual a les 6.30 h, 6.45 h i 7 h.

Pel que fa al corredor del Vallès, el Departament de Territori està fent també un seguiment de la possible afectació als serveis de bus derivada de les incidències a l'R2 Nord. En aquest sentit, es disposa ja des d'avui de 6 vehicles més de reserva per utilitzar al corredor servit per l'R2 Nord en cas que sigui necessari.

Fora dels àmbits del Garraf i el Vallès, i en especial al Baix Penedès, el Departament també monitoritza les possibles necessitats de reforços per poder actuar en cas que sigui necessari.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10430 {"title":"Territori incrementa amb quatre busos més els reforços al corredor del Garraf per absorbir la demanda per l'avaria a Rodalies","published_date":"2023-05-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"10430"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-05-03/10430-territori-incrementa-quatre-busos-mes-reforcos-corredor-garraf-absorbir-demanda-avaria-rodalies https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.