Imagen del artículo Nomenaments

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Departament de la Presidència

Anna Maria Molina Cerrato, directora general de Funció Pública.

Nascuda a Barcelona l'any 1975.

Llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra (2003), diplomada en Relacions Laborals per la Universitat Pompeu Fabra (1997) i Pràctica Jurídica per l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (2005).

Ha ocupat diversos llocs de responsabilitat en diferents empreses del sector privat en l'àmbit dels Recursos Humans i ha exercit com a lletrada laboralista en un despatx professional (1997-2005).

És funcionària del cos general superior d'Administració des del 2010 i del cos general de gestió d'Administració de la Generalitat de Catalunya des del 2005, on ha ocupat diferents llocs als departaments de Salut i de la Presidència, i on ha exercit com a subdirectora general d'Anàlisi i Planificació Estratègica a la Direcció General de Funció Pública.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10407 {"title":"Nomenaments","published_date":"2023-05-02","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/09f3ec24-b71a-47ed-b923-86ca4ad5ec35.webp","id":"10407"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-05-02/10407-nomenaments https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.