Territori aplica a la C-31 entre Sant Adrià de Besòs i Montgat un ferm que pot mitigar el soroll i millorar la qualitat de l'aire

Imagen del artículo Territori aplica a la C-31 entre Sant Adrià de Besòs i Montgat un ferm que pot mitigar el soroll i millorar la qualitat de l'aire

Estas imágenes pertenecen a govern.cat


  1. El Departament inicia demà, 2 de maig, els treballs per a millorar el paviment de l'autopista en un tram de 7 quilòmetres, entre Sant Adrià de Besòs i Montgat
  2. Les obres compten amb un pressupost de 4,3 MEUR i tenen un termini de tres mesos

El Departament de Territori iniciarà demà, 2 de maig, les obres per a millorar el ferm de la C-31 entre Sant Adrià de Besòs i Montgat, amb un tractament per a reduir el soroll i contribuir a la millora de la qualitat de l'aire. Els treballs, que abasten un tram de 7 quilòmetres, compten amb un pressupost de 4,3 MEUR i tenen un termini d'execució de tres mesos. L'obra es deriva del programa de ferms sostenibles del Departament, que aplica criteris d'innovació tècnica i tecnològica i de sostenibilitat a les actuacions de millora del ferm, a més d'afavorir la comoditat en la conducció i la seguretat viària.

El ferm que s'estendrà té una porositat que li proporciona capacitat fonoreductora, per a mitigar el soroll causat pel fregament dels vehicles quan hi circulen, i se li aplicarà un tractament fotocatalític, per a captar els òxids de nitrogen de l'ambient i millorar, així, la qualitat de l'aire en aquest entorn. Aquest és el primer cop que s'implementarà aquest tractament en una carretera de la Generalitat de Catalunya, del qual se'n farà seguiment.


Prèviament a l'estesa del nou ferm, es durà a terme una reparació dels punts de la calçada que presentin més desgast i una regularització de la superfície. D'altra banda, l'obra de millora del paviment es complementarà amb les tasques de senyalització vertical i horitzontal, la restitució de junts de dilatació a les estructures i la renovació de barreres de seguretat metàl·liques.

Els treballs en el paviment s'efectuaran en horari nocturn, entre les 22 hores i les 6 hores (sentit Mataró), i entre les 22 hores i les 5,30 hores (sentit Barcelona), des de la nit de diumenge a dilluns i la de dijous a divendres. Les afectacions consistiran en l'ocupació d'un o dos carrils de circulació, en funció de les necessitats de l'obra. La resta de treballs s'executarà en horari diürn, de dilluns a dijous entre les 10h i 17h i els divendres, fins a les 14 hores.

Al llarg de l'execució dels treballs sentit Barcelona, majoritàriament en horari nocturn, el carril BUS-VAO existent podrà ser utilitzat per tots els usuaris sense limitacions.


Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10391 {"title":"Territori aplica a la C-31 entre Sant Adrià de Besòs i Montgat un ferm que pot mitigar el soroll i millorar la qualitat de l'aire","published_date":"2023-05-01","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/d540897c-5ec7-46df-9d60-11d68dc4cda3.webp","id":"10391"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-05-01/10391-territori-aplica-c-31-sant-adria-besos-montgat-ferm-pot-mitigar-soroll-millorar-qualitat-aire https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.