Territori obre el termini de sol·licituds pels ajuts per a la modernització de les empreses de transports de viatgers i mercaderies

Imagen del artículo Territori obre el termini de sol·licituds pels ajuts per a la modernització de les empreses de transports de viatgers i mercaderies

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

La convocatòria té una dotació de 17,5 MEURLes sol·licituds podran realitzar-se a partir d'aquest dissabte

El Departament de Territori ha obert la convocatòria pels ajuts per a la modernització de les empreses de transport de viatgers i mercaderies. Les sol·licituds es poden fer des d'aquest dissabte 29 d'abril i fins al 30 de juny a través d'aquest enllaç i s'aniran resolent a mesura que es vagin presentant. Els ajuts s'atorgaran fins a esgotar la partida econòmica. Es tracta de 17,5 MEUR procedents dels fons europeus NextGenerationEU.

És un programa d'incentius per a la modernització de les empreses privades de transport, dels operadors de transport i de les empreses carregadores, que té per objectiu incrementar l'eficiència de les empreses i del sistema de transport mitjançant la digitalització, la sostenibilitat, la connectivitat, la renovació dels sistemes i la introducció de noves tecnologies al sector.

Concretament, són ajuts per a gestionar els documents de control electrònicament, instal·lar sistemes de tacògraf intel·ligent, facilitar ajudes al servei de transport de viatgers, integrar documents de control electrònics, implantar aplicacions per a reclamacions per mitjans electrònics, implementar o actualitzar sistemes de gestió de transport per emmagatzemar i processar informació sobre les operacions de transport o millorar els sistemes de ticketing per a la compra i la validació dels títols de transport.

Els sol·licitants podran presentar fins a un màxim de dues sol·licituds d'entre les 9 possibles, sempre que compleixin els requisits de la convocatòria.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
10360 {"title":"Territori obre el termini de sol·licituds pels ajuts per a la modernització de les empreses de transports de viatgers i mercaderies","published_date":"2023-04-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/24ad9439-29ea-4a62-9398-2801597146d8.webp","id":"10360"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-04-28/10360-territori-obre-termini-sol-licituds-pels-ajuts-modernitzacio-empreses-transports-viatgers-mercaderies https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.